23.7 C
Província de Tarragona
Dissabte, juliol 13, 2024

L’empremta d’un any: subscriu-te al ‘Fet’

La doctora Vanessa Blázquez, de l’hospital Joan XXIII, és una de les protagonistes del ‘FET’ 46, que sortirà al carrer la pròxima setmana. Foto: David Oliete.

Fa un any, just abans de l’esclat de la pandèmia, us mostràvem en exclusiva des del FET una àrea amagada de l’hospital de Santa Tecla, uns espais en desús que formen part de l’estructura de l’edifici original que es va construir el segle XVI.

Fa un any i mig, abans de l’arribada de la grip, dedicàvem el dossier de la revista a plasmar la feina dels centres d’atenció primària i de com afrontaven nous reptes per fer més eficient el sistema públic de salut enmig d’una forta pressió assistencial.

La revista torna a l’hospital Santa Tecla i el CAP Jaume I per constatar la feina dels sanitaris

Ara tornem a l’hospital de la Rambla Vella i al CAP Jaume I per comprovar l’empremta que deixa la lluita ininterrompuda d’un any contra la Covid-19 entre els professionals sanitaris. L’empremta que deixa a les unitats de cures intensives, als serveis d’urgències, a les plantes amb malalts ingressats i a les consultes de primària.

Al número 46 de la revista FET a TARRAGONA, els protagonistes són professionals que acumulen angoixa, impotència i fatiga física i emocional. Professionals que sumen milers de pacients, de proves, diagnòstics, expedients i protocols d’actuació. I que constaten, en les visites a domicilis, els drames personals a conseqüència de la devastació econòmica i social de la pandèmia.

El ‘Fet’ 46 sortirà al carrer la pròxima setmana amb un monogràfic especial

Aquesta revista quasi monogràfica és un nou reconeixement a la seva professionalitat enmig de tanta mort i sofriment, però també és un cant a la vida: perquè al FET 46 recollim altres testimonis, continguts i reportatges que transmeten esperança, il·lusió i confiança en el futur.

La revista es començarà a distribuir el pròxim dimarts 9 de març entre els 680 subscriptors i als punts de venda: Llibreria La Capona, Llibreria Adserà i Quiosc El Miracle (Via Augusta, 8).

Coincidint amb la sortida al carrer del nou número, et convidem a fer-te subscriptor/a del FET.

Aprofita ara l’oportunitat. Són només 30€ tot l’any. Et portarem a casa la revista 46 i, de regal, la revista 40 dedicada a l’hospital de Santa Tecla ‘ocult’, publicat abans de la pandèmia. I ja et podràs apuntar a les activitats culturals exclusives que preparem per a les pròximes setmanes.

EM VULL SUBSCRIURE AL ‘FET’

Foto de la portada de la revista 40, publicada el març de 2020, abans de l’estat d’alarma. Autor: David Oliete

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here