Advertisement
9.2 C
Província de Tarragona
Divendres, febrer 3, 2023

Fes-te del ‘Fet’: una comunitat de lectors actius

Azahara Palomares i Jordi Suriñach són subscriptors del FET. I en aquest número participen activament explicant el seu any d’embaràs en plena pandèmia. Foto: David Oliete.

Ja és al carrer el número 46 del FET a TARRAGONA. Una revista especial que analitza un any de pandèmia amb una quarentena de persones de la ciutat i una portada singular: una panoràmica de terrats, com a espai símbol per agafar aire en els temps durs d’aquell primer confinament.

Els subscriptors i les subscriptores del FET han tingut un paper actiu i fonamental en l’elaboració d’aquest número. Ens han obert les portes de casa i ens han permès descobrir terrats particulars i comunitaris amb vistes magnífiques de Tarragona.

Els subscriptors participen activament als continguts de l’últim número

De la trentena de propostes dels amics lectors, n’hem escollit una dotzena perquè era impossible materialment atendre-les totes. I la càmera de David Oliete n’ha captat molts detalls i, especialment, panoràmiques inèdites que van des de la platja del Miracle fins a la zona de Joan XXIII.

Un altre reportatge del FET 46 compta amb la participació directa de quatre subscriptors. Han estat mares i pares durant el passat 2020 —un contrapunt d’alegria i esperança en un any marcat pel coronavirs— i ens han volgut explicar a través de Laia Poblado les seves respectives experiències personals.

Portada del número 46 del FET a TARRAGONA. Foto: David Oliete.

La comunitat del FET la formen 680 amics i amigues lectores: confien en el nostre estil de periodisme i en la qualitat del producte. I a més participen en les activitats culturals que, per cert, estem a punt de reprendre després de les restriccions provocades per la pandèmia.

Si ja ets subscriptor/a del ‘Fet’, regala les revistes d’un any a un amic o familiar

Si has arribat fins aquí en la lectura d’aquest article, et convido a fer-te subscriptor/a del FET per només 30€ l’any.

I si ja formes part de la nostra comunitat, pensa en un familiar o amic i fes-li un regal que durarà fins al març del 2022.

EM FAIG SUBSCRIPTOR/A DEL ‘FET’ O VULL FER UN OBSEQUI

En 48 hores et portarem a casa l’últim número -‘Terrats amb vistes’- i una altra revista de regal.

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here