23.5 C
Província de Tarragona
Dissabte, juliol 13, 2024

La ruta Martí i Franquès, per als subscriptors del ‘Fet’

Jaume Martell, en el paper del cientíci Antoni de Martí i Franquès. Foto: David Oliete.

Després d’un parèntesi llarg a causa de les restriccions per la Covid-19, al FET a TARRAGONA tornem a organitzar activitats culturals exclusives per als nostres subscriptors. La primera proposta d’aquest 2021 és la ruta científica Martí i Franquès, que convoquem amb el suport imprescindible de la URV i Itinere Cultura i Turisme.

L’activitat cultural tindrà lloc aquest dissabte 20 de març a les 11 del matí

L’activitat, amb un nombre molt limitat de places i totes les mesures sanitàries, tindrà lloc aquest dissabte 20 de març a les 11 del matí. El punt de trobada serà l’accés als jardins del Camp de Mart. Allà ens esperarà Jaume Martell, convertit en el personatge del científic Antoni de Martí i Franquès, nascut a Altafulla el 1750.

És una ruta teatralitzada a càrrec de Jaume Martell i promoguda per la URV i Itinere

El recorregut de la ruta passa per davant de l’Antiga Audiència i la Casa Castellarnau. Després continua per les escales de la Catedral, el Museu d’Art Modern i conclou davant del Pretori. El químic tarragoní ens explicarà al llarg de l’itinerari les seves contribucions a la ciència i com era la Tarragona d’aquella època.

La ruta teatralitzada és una activitat gratuïta per als subscriptors de la revista. Les persones interessades s’hi han d’inscriure enviant un correu a l’adreça:

subscripcions@fetatarragona.cat

Cada subscriptor/a pot venir amb un acompanyant. S’admetran les inscripcions per ordre cronològic fins a completar l’aforament de l’activitat.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here