24.1 C
Província de Tarragona
Dijous, maig 30, 2024

Us regalem el llibre dels pobles abandonats

Un dels despoblats del Camp de Tarragona. Foto: cedida.

Ara que arriba la primavera i s’acosta la Setmana Santa, us presentem el llibre ‘Rutes pels despoblats del Camp de Tarragona’ (Cossetània, 2021). Es tracta d’una publicació amb 15 itineraris per la Conca de Barberà, l’Alt Camp, el Baix Penedès i el Tarragonès en què l’objectiu principal és visitar un poble abandonat.

L’autor del llibre és Gener Aymamí i Domingo, un reusenc diplomat  en arqueologia hispànica que ha arribat a presidir la Unió Excursionista de Catalunya. Diu que “un despoblat és un lloc pintoresc que convida a la reflexió” i afegeix: “Sempre s’ha dit que, quan d’una cosa no se’n parla, queda en l’oblit. El motiu del llibre és precisament parlar d’aquests despoblats perquè la gent els conegui i respecti”.

El llibre comença amb una introducció –‘Una memòria que es perd’– i unes recomanacions generals. Després, l’autor explica les 15 rutes, dividides per les quatre comarques triades. A cada itinerari s’especifica la longitud en quilòmetres, el grau de desnivell i el nivell de dificultat que, en la majoria dels casos, és baix o mitjà.

Gràcies a Cossetània Edicions, tenim l’oportunitat d’obsequiar amb un exemplar de ‘Rutes pels despoblats del Camp de Tarragona’ (col·lecció Azimut) a un subscriptor/a del FET.

Les persones interessades heu d’enviar un correu a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

abans de les 20h. d’aquest dimarts 23 de març. L’endemà farem públic el nom del guanyador/a que s’emportarà un segon llibre de regal: el XXXII premi literari Vila d’Ascó, de la tarragonina Auda Gascón.

PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here