13.8 C
Província de Tarragona
Dimecres, febrer 21, 2024

Emocions a peu de carrer al Morell

Els tres components de la companyia La Baldufa, en l’espectacle ‘Bye bye confetti’.

Teatre, circ, música i dansa a peu de carrer. Aquest proper cap de setmana, del 9 a l’11 d’abril, tindrà lloc la sisena edició del PrimaverArt al Morell, un esdeveniment que omplirà de cultura l’espai públic de la localitat. Edició adaptada a les circumstàncies actuals i amb totes les mesures sanitàries de seguretat.

El PrimaverArt arrencarà divendres 9 a la tarda amb una proposta ja tradicional, La Fàbrica dels Talents, un espai que arriba a la seva quarta edició i que aposta pels artistes morellencs més joves. Al vespre, la companyia Vaivén Circo oferirà Esencial, un espectacle de circ per a tots els públics.

El proper cap de setmana arriba la sisena edició del ‘PrimaverArt’ amb vuit propostes

Dissabte 10 arribarà la reconeguda companyia lleidatana La Baldufa Teatre amb tres pallassos i Bye Bye, Confetti. També es podrà veure la dansa de la companyia Iron Skulls amb No sin mis huesos, i un particular muntatge d’Hutsun+Ortzi amb la txalaparta i les acrobàcies com a protagonistes, sota el nom d’Urbasa.

La mostra es tancarà diumenge 11 amb els Escargots i l’humor de la companyia Slow olou, la companyia Cris-is presentarà l’espectacle d’humor casolà Home, i el punt final el posarà la proposta de circ de la companyia Capicúa, titulada Koselig.

Un dels muntatges programats combina la txalaparta amb les acrobàcies

Hi haurà aforaments limitats en tots els espectacles i caldrà adquirir una entrada simbòlica al preu de 2 euros. Les entrades ja es podran comprar a partir d’aquest dimarts 6 d’abril a les oficines del Centre Cultural, de dilluns a divendres de 17 a 21 hores, o bé a través de elmorell.koobin.cat.

El cartell d’aquesta edició s’ha confiat en el talent morellenc de l’estudi Debonatinta. 

Una imatge promocional de l’espectacle ‘Urbasa’
Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here