14.1 C
Província de Tarragona
Dissabte, abril 27, 2024

Un doble obsequi per celebrar Sant Jordi

Literatura i periodisme de regal per als subscriptors del FET:  ‘Ciutat de mal’, premi Ciutat de Tarragona de novel·la Pin i Soler, i l’últim número de la revista.

Ens apropem a Sant Jordi i, després de no poder viure la diada l’any passat en la data que tocava, volem celebrar la festa amb la comunitat d’amics lectors del FET amb un doble regal: un obsequi per a vosaltres, els subscriptors de la revista, i un altre per a un amic o familiar vostre.

Els subscriptors ens podeu ajudar a donar a conèixer el FET en el vostre entorn: un producte periodístic amb més de 7 anys de trajectòria i basat en la proximitat, el rigor i la qualitat en els textos, la fotografia i el disseny.

Un premi de narrativa per als subscriptors i mig any de subscripció al ‘Fet’ per a un amic o familiar

Per això, en aquestes dates prèvies a Sant Jordi us volem agrair aquesta implicació amb el FET amb un doble regal de literatura i periodisme:

1) AL SUBSCRIPTOR/A regalem el llibre ‘Ciutat de Mal’, premi de novel·la Ciutat de Tarragona Pin i Soler 2019, de l’escriptor Jaume C. Pons i publicat per Angle Editorial.

2) A UN AMIC O FAMILAR del subscriptor/a regalem una subscripció de mig any a la revista FET a TARRAGONA.

D’aquesta manera, oferim literatura i periodisme de qualitat als lectors de la publicació i a persones pròximes.

Els subscriptors interessats heu d’enviar un correu a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

indicant el nom de la persona a qui regalarem els pròxims tres números de la revista. I abans de Sant Jordi, us lliurarem el llibre i la revista d’obsqui.

I si estàs llegint l’article i no et subscriptor/a del FET, et convidem a sumar-te abans de Sant Jordi a la comunitat que formen els 680 amics de la revista.

EM VULL SUBSCRIURE AL ‘FET’

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here