25.8 C
Província de Tarragona
Dijous, juny 30, 2022

Us convidem al concert líric d’Àngel Òdena

El baríton tarragoní Àngel Òdena actuarà el 23 d’abril al Teatre Tarragona.

Fa cinc anys que no actuava al Teatre Tarragona. El març del 2016 va cantar un Rèquiem de Faure amb l’Orquestra Simfònica Camera Musicae i ara torna a l’escenari de la seva ciutat que va inaugurar a finals de 2012 amb una proposta especial per a un dia significat: divendres 23 d’abril, Sant Jordi. Parlem del baríton tarragoní Àngel Òdena.

Es tracta d’un concert líric que inclourà peces catalanes del compositor Eduard Toldrà (1895-1962), figura cabdal de la primera meitat del segle XX, i cançons basades en poemes de Josep Janés i Miquel Martí i Pol. Però també interpretarà peces del compositor italià Francesco Paolo Tosti, dues romances de sarsuela i dues àries de Giuseppe Verdi.

El baríton actua aquest divendres 23 d’abril al Teatre Tarragona

Òdena està content de tornar a actuar a Tarragona després d’un any “molt dur” per la suspensió de moltes funcions, algunes de les quals havia assajat a Finlàndia. Amb la cultura tancada en diversos països europeus, la feina es concentra ara a l’Estat espanyol. Així que té previst concerts i òperes a Palma de Mallorca i Oviedo, entre altres ciutats.

A Alemanya, Itàlia i França hi ha molta més tradició musical, teatres i orquestres, lamenta el baríton. “Més indústria cultural”, reclama. En relació al panorama cultural de Tarragona, observa “un cert canvi” amb l’actual govern de la ciutat i ganes de “potenciar” el sector en diferents àmbits.

Sorteig de 2 invitacions dobles

Gràcies a l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, disposem de dues invitacions dobles per sortejar entre els subscriptors del FET. Si hi vols participar, has d’enviar un correu a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

abans de les 20h d’aquest dimarts 20 d’abril. L’endemà farem públic els noms dels dos subscriptors afortunats.

El concert d’Àngel Òdena tindrà lloc divendres 23 d’abril a les 20,30 hores.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here