15.1 C
Província de Tarragona
Dissabte, abril 27, 2024

El Camp de Mart recupera el seu festival

Cartell de l’òpera Rigoletto, que estrenarà el Festival d’Estiu de Tarragona el 9 de juliol.

L’òpera Rigoletto, la primera produïda íntegrament a Tarragona, servirà per inaugurar el Festival d’Estiu 2021 al Camp de Mart. Una edició molt especial per les ganes de tornar als carrers i consumir cultura. Les xifres de l’òpera parlen per sí soles de l’ambició del projecte: 50 músics, 24 figurants i cos de ball, 80 vestits, 24 cantaires, 11 solistes, 28 components de l’equip tècnic i artístic i 1500 quilos d’escenografia.

El baríton tarragoní Àngel Òdena i les tarragonines Carolina Fajardo i Mireia Tarragó encapçalen la llista de veus destacades que sortiran a l’escenari el divendres 9 de juliol. Però també resulta molt remarcable que la producció anirà acompanyada de la creació del Cor, l’Orquestra i el Cos de Ball de l’òpera de Tarragona.

L’òpera ‘Rigoletto’, de producció tarragonina, estrenarà el festival d’estiu divendres 9 de juliol

Serà un “espectacle d’alt nivell artístic” que, a més, pretén revitalitzar econòmicament el sector cultural de la ciutat, molt afectat per la pandèmia, i ajuda a “situar Tarragona en el mapa dels centres de producció cultural de Catalunya”, en paraules de l’alcalde Pau Ricomà. Una proposta potent perquè el Camp de Mart recuperi el ‘seu’ festival en temps de pandèmia.

Una altra veu tarragonina amb projecció exterior també participarà al Festival d’Estiu. La soprano Marta Mathéu cantarà l’1 d’agost al costat de la Banda Unió Musical de Tarragona en un concert de sarsuela. Oferiran als espectadors una gran varietat d’obres, entre les quals es troben els temes més coneguts d’aquest popular gènere musical.

Buhos actuarà al Camp de Mart el 24 de juliol.

A banda d’aquestes propostes musicals que avalen el talent de casa, el Camp de Mart acollirà al juliol i a l’agost una oferta variada i per a tots els gustos: Fangoria, Buhos, Paco Ibáñez i Diego El Cigala. Com a novetat, el primer festival de músiques urbanes amb vuit veus i DJ concentrats en una sol vespre i nit. I per Sant Magí, dos concerts que semblen tenir l’èxit de públic garantit: Sopa de Cabra i Miki Núñez.

El Festival ofereix música per a tots els públics: Buhos, Sopa de Cabra i Fangoria, entre d’altres

La iMAGInada i el Minipop s’hi sumaran a la festa. Els primers, del 12 al 15 d’agost, i els segons la nit del 22 d’agost. Tot plegat, amb la voluntat de recuperar el ritme de l’activitat cultural i el de les nostres vides al voltant d’un escenari únic.

Entrades

Aquest dijous 29 d’abril es posaran a la venda les entrades tant del concert de Sopa de Cabra com de Miki Núñez a través de latracaevents.comSerà a partir del 5 de maig quan estaran a la venda les entrades per a Rigoletto i el dia 7 de maig ho estaran la resta d’espectacles del Festival d’Estiu a través d’ entrades.tarragona.cat i les Taquilles del Teatre Tarragona.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here