7.9 C
Província de Tarragona
Divendres, gener 28, 2022

Les imatges de la presentació del ‘Fet’ 47

Més de 60 persones han assistir aquest dissabte a la presentació del número 47 del FET a TARRAGONA. Autor de les fotos: Jan Magarolas.

Per primera vegada, l’Espai Jove La Palmera ha acollit la presentació d’un número de la revista FET a TARRAGONA. Amb un dossier dedicat a la gent jove de la ciutat -amb les seves esperances, dubtes, pors i il·lusions sobre el seu propi futur- l’equipament municipal ha estat l’escenari aquest dissabte d’un acte que ha aplegat més de seixanta persones, amb inscripció prèvia i aforament limitat.

Joves amb inquietuds, i cultura, comerç i turisme de proximitat, entre els temes tractats

A la presentació han participat com a amfitrions els tècnics municipals de Joventut Siscu Guirro i Georgina López i alguns dels protagonistes del FET 47, entre els quals cinc de la vintena de joves que expliquen les seves respectives trajectòries a les pàgines de la revista: Clara Esteve, Joan Fàbregas, Maria Mozhaeva, Blanca Piñol i Perla Seguro.

L’espai La Palmera ha acollit per primera vegada un acte del FET.

Seguint les temàtiques de la revista, a l’acte hem conversat amb el periodista Xavier Ribera; l’escriptora Maria Roig; la il·lustradora Sílvia Iglesias; els músics Olga Pes i Iant Lints; l’emprenedor Joan Roca, de la botiga Skadi Treks; la coordinadora de comunicació del Paisatge dels Genis, Txell Fuguet; i els responsables del mantenimens dels parcs i jardins de Tarragona.

El director del FET, Ricard Lahoz, ha acabat la presentació del FET 47 anunciant que de manera immediata s’organitzaran diverses activitats culturals destinades exclusivament per als subscriptors de la revista. Si no ets subscriptor/a del FET i t’hi vols sumar, clica aquí.

I si vols veure els continguts de la revista, en aquest article en trobaràs tota la informació.

Aquí teniu més imatges de l’acte d’aquest dissabte a l’Espai La Palmera:

Els tècnics de Joventut, Siscu Guirro i Georgina López.
Cinc dels joves protagonistes del dossier de la revista.
El periodista Xavier Ribera.
Els músics Olga Pes i Iant Lints.
L’escriptora Maria Roig i, darrere, la il·lustradora Sílvia Iglesias.
Joan Roca, de la botiga Stadi Treks.
Els responsables de la Brigada Municipal i de l’empresa que s’encarrega del manteniment dels jardins i parcs de Tarragona.
Txell Fuguet, parlant de la ruta dels genis.
El públic ha seguit amb interès totes les intervencions.

PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here