15.2 C
Província de Tarragona
Dissabte, desembre 9, 2023

La ruta republicana, per als subscriptors del ‘FET’

La via més emblemàtica de Tarragona quan es deia Rambla 14 d’abril, en honor a la II República. La imatge va ser captada la tardor del 1934, des d’un punt elevat situat darrere del Monument als Herois de 1811. Foto: Zerkowitz. Centre d’Imatges de TGN/L’Arxiu.

Commemorem els 90 anys de la proclamació de la Segona República amb la convocatòria d’una activitat cultural per als subscriptors del FET a TARRAGONA. Organitzem la visita guiada ‘Petjades republicanes’, a càrrec de dos col·laboradors de la revista: Maria Elena Virgili, cap de la Biblioteca Hemeroteca Municipal de Tarragona; i Jordi Piqué, historiador i director de L’Arxiu de Tarragona.

La ruta tindrà lloc aquest dissabte 22 de maig a les 11 del matí. El punt de trobada serà Rambla Nova 30, davant l’edifici que fa nou dècades era la seu del Govern Civil.

L’itinerari continuarà per la plaça de la Font, l’Espai Turisme del carrer Major (on hi ha l’exposició de fotos sobre la Tarragona republicana), el passeig Arqueològic fins a l’estàtua d’August, i finalitzarà al monument als Herois de 1811, escultura inaugurada durant les festes de Santa Tecla de l’any 1931.

L’activitat té un aforament limitat. Els subscriptors interessats heu d’enviar un correu a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

Cada subscriptor/a pot venir amb un acompanyant.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here