19.6 C
Província de Tarragona
Dimarts, juny 11, 2024

Us convidem al concert Disney de la BUMT

L’actriu Berta Vidal. Foto: cedida.

Aquest diumenge 6 de juny, la Banda Unió Musical de Tarragona oferirà a les 12 h del migdia a l’Auditori Camp de Mart, la seva última proposta, Disney en Concert.

El concert dirigit per Jordi Masip està adreçat a tots els públics, i planteja un recorregut per les bandes sonores més emblemàtiques de Disney. La BUMT estarà acompanyada per l’actriu Berta Vidal, que portarà el fil conductor del concert a través de petits monòlegs que convidaran al públic i al fill que espera a somiar desperts.

L’espectacle tindrà lloc diumenge 6 al migdia. Les entrades estan exhaurides

El repertori, tot i estar emmarcat dins l’esfera Disney, serà variat. Es tocaran peces de pel·lícules més clàssiques com Aladdin El Rei Lleó, però d’altres més actuals com High School Musical Frozen. També hi tindran el seu lloc les bandes sonores de grans sagues com Star Wars Pirates del Carib.

Les entrades estan exhaurides, però gràcies a la Banda Unió Musical podem sortejar una invitació doble entre els subscriptors del FET a TARRAGONA. Les persones interessades han d’enviar un correu l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

abans de les 20 hores d’aquest dimarts 1 de juny. L’endemà farem públic el nom del guanyador/a.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here