Advertisement
8.3 C
Província de Tarragona
Diumenge, febrer 5, 2023

Nova activitat de difusió del patrimoni amb subscriptors del ‘FET’

Imatge d’una visita al teatre romà realitzada el 2018. Foto: Ricard Lahoz.

Amb la voluntat de difondre el patrimoni de Tarragona en tots els seus àmbits, el FET organitza una nova activitat cultural per als subscriptors. Després de la recent ruta guiada als elements patrimonials del Port, ara us proposem una visita al teatre romà, que ha estat objecte d’unes obres d’adequació i museïtzació importants els darrers anys.

La visita al teatre romà tindrà lloc aquest dimarts 15 de juny a les 19 hores

L’activitat tindrà lloc aquest dimarts 15 de juny a les 19 hores i serà conduïda per Mònica Borrell, directora del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT). A la visita comentada coneixereu el teatre romà i el seu entorn, i podreu recórrer la recreació de la càvea (graderia), que fa comprensible al visitant l’envergadura del monument en època romana.

L’activitat serà conduïda per Mònica Borrell, directora del Museu Arqueològic

Tot i que va ser objecte de diverses destruccions durant el segle XX, el teatre conserva restes de les tres parts fonamentals: l’esmentada càvea, però també l’orchestra (hemicicle al peu de la graderia) i scaena (l’espai escènic) que es poden veure des del mirador construït.

Si voleu participar d’aquesta activitat gratuïta, heu d’enviar un correu a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

Cada subscriptor/a pot venir amb un acompanyant.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here