Advertisement Advertisement Advertisement
13.5 C
Província de Tarragona
Divendres, març 31, 2023

Set concerts per a les nits d’agost a Altafulla

El flautista Claudi Arimany és un dels protagonistes del FIM Altafulla 2021.

Set concerts de música de cambra ompliran les nits d’agost d’Altafulla en el marc de la 34a edició del Festival Internacional de Música (FIM). Malgrat la pandèmia, el FIM serà possible un any més amb la voluntat dels organitzadors per “abanderar i continuar defensant que la cultura és segura

Per l’escenari de la plaça de l’Església de la Vila Closa passaran propostes molt variades en el mateix format de l’any passat, amb un aforament total de 185 persones que estaran assegudes en cadires separades entre elles. L’ús de la mascareta serà obligatori.

El FIM arriba a la 34a edició amb propostes variades i aforaments limitats

El tret de sortida del Festival el donaran els Ensemble Martinu, amb Miroslav Matejka (flauta), Anna Veverkova (violí), Bledar Zajmi (violoncel) i Veronika Bohmova (piano) el dimecres 4 d’agost.

Dos dies després, divendres 6 d’agost, serà el torn del Quartet de Vent Harmonia, integrat per Josep Albert Botet (flauta), Emili Pascual (Oboè), Josep Fuster (Clarinet), Lleonard Castelló (Fagot) i Joan Carles Chordá (Trompa).

Ells obriran el primer cap de setmana d’agost, que clourà diumenge 8 el Trio amb Piano de Linda Hedlund (violí), F. Mariozzi (violoncel) i Diana Nocchiero (piano).

Els concerts tindran lloc entre el 4 i el 24 d’agost a la plaça de l’Església

Dimarts 10 d’agost serà el torn de retrobar-se amb un dels directors artístics del certamen, Claudi Arimany, que pujarà a l’escenari amb la seva flauta i acompanyat de Santi Escura (piano), Eduard Sánchez (flauta), Jordi Cabarrocas (contrabaix) i Ferran Guillamet (bateria) per oferir la proposta Classic Meets Jazz.

La setmana següent, dimarts 17, la protagonista a la plaça de l’Església serà l’Orquestra de Cambra de Terrassa 48, uns clàssics del certamen, amb Antonio García Egea que els acompanyarà al violí.

L’òpera, la sarsuela i la cançó també tornaran a sonar a l’escenari de la Vila Closa amb una nit -la del 21 d’agost–  protagonitzada per Laia Cladellas (soprano) i Gonzalo Redondo al piano.

Finalment el FIM clourà l’edició d’enguany amb Música per acordió, de la mà de la intèrpret Olga Morral, dimarts 24 d’agost.

Les entrades per als concerts i els abonaments ja es poden adquirir per diferents vies, a l’Oficina de Turisme de la plaça dels Vents, per Internet a www.altafulla.cat  i als dispositius INFOTACTILE de la plaça del Pou i de la plaça dels Vents.

El preu de les entrades per a un concert és de 15€ mentre que també es pot comprar un pack de 4 concerts a 49€ o bé fer-se amb un abonament per la totalitat del certamen per 65€. I els titulars del Carnet Jove de la Generalitat gaudiran d’un 50% de descompte.

Consulta la programació.

PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here