29.7 C
Província de Tarragona
Divendres, juliol 12, 2024

Fes-te del ‘Fet’ i celebrem junts el vuitè aniversari

Les revistes 47 i 48, de regal per als nous subscriptors del FET. Foto: Ricard Lahoz.

Aquest mes de setembre celebrem el vuitè aniversari de la revista FET a TARRAGONA. Ho fem amb la publicació del número 49, que inclou continguts interessants i inèdits vinculats a la vida cultural i social de la ciutat, i un especial sobre els 700 anys de les festes de Santa Tecla. Continguts que podem elaborar gràcies al suport dels nostres 680 subscriptors i subscriptores.

Et convidem a sumar-te a la comunitat que formen 680 amics i amigues de la revista

Per celebrar que el FET continua ben viu des d’aquell dia que va néixer, el setembre de 2013, et convidem a sumar-te a la nostra comunitat, si encara no en formes part. Et portarem les revistes a casa i podràs gaudir de les activitats culturals pròpies que preparem per aquesta tardor.

I, a més, de regal,

– El número 48, amb uns reportatges espectaculars sobre els fars de la Costa Daurada i el Delta de l’Ebre.

– El número 47, amb un dossier amb una vintena de joves de Tarragona com a principals protagonistes.

EM VULL SUBSCRIURE AL ‘FET’

I si ja ets subscriptor/a del FET, fes un regal diferent a un/a amic/amiga o familiar. Volem celebrar junts els vuit anys de trajectòria de Periodisme de Proximitat, de qualitat i elaborat a foc lent.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here