31.5 C
Província de Tarragona
Dimecres, agost 10, 2022

Presentem la revista 49 al jardí de Casa Canals

El jardí de Casa Canals en l’acte de presentació del número 46 del FET, el passat mes de març. Foto: David Oliete Casanova.

La presentació del número 49 del FET a TARRAGONA ens servirà per celebrar amb els lectors i amb la ciutat en general el nostre vuitè aniversari. L’acte tindrà lloc  dimecres 8 de setembre a les 19,30h al jardí de Casa Canals.

L’acte és possible gràcies al suport de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona. Com en ocasions anteriors, hem buscat un espai exterior i segur, amb un aforament limitat per mantenir les mesures de seguretat i higiene i on el públic assistent s’hi senti còmode.

L’acte tindrà lloc dimecres 8 a les 19,30h amb aforament limitat i inscripció prèvia

Tenint en compte que les places són limitades i que no s’hi podrà accedir lliurement, els subscriptors del FET que vulgueu venir a la presentació heu d’enviar un correu a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

Cada subscriptor/a pot venir amb un acompanyant. Al correu s’ha d’especificar el nom de les dues persones. Les inscripcions es faran per ordre d’arribada de les peticions fins a completar l’aforament. L’accés al jardí de Casa Canals es farà per l’entrada del portal de Sant Antoni.

A l’acte es presentaran els continguts del número 49 de la revista i es farà el lliurament de les dues Distincions FET 2021 a entitats en l’àmbit cultural i social de la ciutat per la seva trajectòria.

Fes-te del ‘FET’

Coincidint amb el vuitè aniversari i la sortida al carrer de la revista 49, et convidem a fer-te subscriptor/a del FET per només 30€ l’any. I et portarem de regal els dos últims números de la publicació.

EM VULL SUBSCRIURE AL ‘FET’

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here