Carregant ...

Presentem la revista 49 al jardí de Casa Canals

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

El jardí de Casa Canals en l’acte de presentació del número 46 del FET, el passat mes de març. Foto: David Oliete Casanova.

La presentació del número 49 del FET a TARRAGONA ens servirà per celebrar amb els lectors i amb la ciutat en general el nostre vuitè aniversari. L’acte tindrà lloc  dimecres 8 de setembre a les 19,30h al jardí de Casa Canals.

L’acte és possible gràcies al suport de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona. Com en ocasions anteriors, hem buscat un espai exterior i segur, amb un aforament limitat per mantenir les mesures de seguretat i higiene i on el públic assistent s’hi senti còmode.

L’acte tindrà lloc dimecres 8 a les 19,30h amb aforament limitat i inscripció prèvia

Tenint en compte que les places són limitades i que no s’hi podrà accedir lliurement, els subscriptors del FET que vulgueu venir a la presentació heu d’enviar un correu a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

Cada subscriptor/a pot venir amb un acompanyant. Al correu s’ha d’especificar el nom de les dues persones. Les inscripcions es faran per ordre d’arribada de les peticions fins a completar l’aforament. L’accés al jardí de Casa Canals es farà per l’entrada del portal de Sant Antoni.

A l’acte es presentaran els continguts del número 49 de la revista i es farà el lliurament de les dues Distincions FET 2021 a entitats en l’àmbit cultural i social de la ciutat per la seva trajectòria.

Fes-te del ‘FET’

Coincidint amb el vuitè aniversari i la sortida al carrer de la revista 49, et convidem a fer-te subscriptor/a del FET per només 30€ l’any. I et portarem de regal els dos últims números de la publicació.

EM VULL SUBSCRIURE AL ‘FET’


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *