15.5 C
Província de Tarragona
Dimarts, desembre 7, 2021

Us convidem a l’Amparito Rock

Imatge d’arxiu d’un concert de la Banda Unió Musical de Tarragona (foto: cedida)

La Banda Unió Musical de Tarragona, una vegada més, vol estar molt present a les festes de Santa Tecla. I aquest any presenta un concert únic i singular: Amparito Rock, amb la interpretació de grans èxits del rock català i internacional i en suport a la Fundació La Muntanyeta i la Fundació Estela.

Es tracta d’un nou espectacle ple de llum i energia per arribar a públics molt amplis, on no podrem deixar de seguir el ritme de les cançons de The Beatles, Queen, Bon Jovi, Coldplay, Guns N’Roses o Els Pets, entre d’altres. Els components de Zapping Trio (cantant, guitarra, bateria) interpretaran les peces.

Concert de la Banda Unió Musical, dissabte 18 a la nit al Camp de mart

Les entrades pel concert del dissabte 18 es van exhaurir en poques hores i han programat una segona funció per divendres 17 a les 22,00 hores. Les entrades, al preu de 6€, es poden adquirir a  entrades.tarragona.cat

Gràcies a la Banda Unió Musical, oferim als subscriptors del FET un regal en forma d’entrada doble per al concert de dissabte 18 a les 21,30 al teatre auditori del Camp de Mart.

Les persones interessades han d’enviar un correu a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

abans de les 21 hores de dimecres 15. L’endemà farem públic del nom del guanyador/a del sorteig.

Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here