22.7 C
Província de Tarragona
Divendres, juny 14, 2024

El talent de casa porta la felicitat a Tarragona

L’Amparito Rock, aquest dissabte a la nit al Camp de Mart. Foto: Jan Magarolas.

Gent de casa. Joves que han crescut a Tarragona en un ambient musical i tecler. Grups que han renovat els escenaris i les melodies dels últims anys de la Festa Major o s’han reinventat per obrir-se a nous públics.

Si alguna cosa destaca dels primers dies d’aquesta Santa Tecla 2021 encara pandèmica és la força i l’entusiasme que han aportat la xaranga Tocabemolls i la Banda Unió Musical. Els seus concerts al Camp de Mart han estat molt celebrats per un públic que volia cantar, cridar, saltar i ballar després de mesos de restriccions. Han portat la felicitat a milers de persones.

Els concerts de la Banda Unió Musical i els Tocabemolls desborden d’alegria

Una banda liderada per Jordi Masip amb ganes de fer coses divertides i diferents a les ‘tradicionals’ d’una formació d’aquestes característiques, i una xaranga festiva, alegre i desacomplexada que ha guanyat molt en qualitat i espectacle han donat oxigen a la primera part de la Festa.

El públic ha xalat d’allò més i ha comprovat que hi ha talent musical a Tarragona i un gran futur per davant. També s’ha vist aquest cap de setmana el talent jove per quart any consecutiu al Ball de Sebastiana del Castillo, recuperat per la Mulassa sota el comandament del director escènic, Marc Chornet. L’últim ball parlat incorporat a la Festa s’ha consolidat en poc temps i reforça la combinació de tradició i contemporaneïtat.

Ball de Sebastiana del Castillo, a la plaça de la Pagesia. Foto: David Oliete.
Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here