8.1 C
Província de Tarragona
Dimecres, febrer 21, 2024

Manel Castaño: “L’escola Arrabassada obrirà el proper curs”

Manel Castaño, conseller d’Educació de l’Ajuntament de Tarragona, abans de l’entrevista d’aquest dilluns. Foto: cedida.

Les obres de la nova escola Arrabassada estaran enllestides per Nadal. La Generalitat garanteix a l’Ajuntament de Tarragona aquest calendari i diu que el primer semestre de l’any que ve el podran dedicar a polir-ne els últims serrells i fer “un trasllat ordenat” des de les actuals aules prefabricades al nou equipament. L’objectiu és tenir a punt l’escola l’1 de setembre de 2022.

El regidor d’Educació de l’Ajuntament, Manel Castaño, ha fet l’anunci aquest dilluns al programa ‘Bon dia Tarragona’, de Ràdio Ciutat de Tarragona. Sobre la planificació escolar a la ciutat, les dues institucions també han acordat elaborar un estudi sobre les necessitats als barris de Ponent. Això determinarà “si cal fer-hi un nou centre que absorbeixi o no d’altres que funcionen en l’actualitat”.

El regidor anuncia que al gener començarà a funcionar ‘La Guingueta’ al Parc de la Ciutat

En relació a altres iniciatives en el camp educatiu, Castaño ha fet un altre anunci destacat. La programació lúdico-educativa que a partir del gener omplirà el Parc de la Ciutat portarà el nom de ‘La Guingueta’. L’Institut Municipal d’Educació hi tindrà un paper destacat amb activitats que distribuiran en tres tardes després de l’horari escolar i un matí del cap de setmana.

Al voltant de ‘La Guingueta’ hi haurà tot un seguit de materials propis d’una ludoteca que es posaran al servei dels infants i les famílies, coordinats per monitors. L’objectiu, segons el regidor, és “donar vida al parc, un espai emblemàtic”. Tots els departaments municipal hi “posaran el focus” perquè aquesta programació anirà acompanyada d’una millora de jardineria i mobiliari urbà i un projecte per netejar l’edifici modernista de la Quinta de Sant Rafael.

Aquí podeu recuperar íntegra l’entrevista a Manel Castaño, on també aborda qüestions relacionades al Pla de reactivació socioeconòmica de l’Ajuntament de Tarragona.

 

https://rctgn.cat/podcast/programes/bon-dia-tarragona-amb-ricard-lahoz/castano-la-guingueta-sera-el-projecte-que-dinamitzara-el-parc-de-la-quinta/

 

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here