19.3 C
Província de Tarragona
Dimarts, maig 28, 2024

Amb més ganes de teatre que mai

L’actor Joel Joan en una imatge promocional de l’obra ‘El gran comediant’.

Amb la recuperació del 100% dels aforaments i un descens evident de l’impacte de la pandèmia, arriba la programació dels teatres municipals de Tarragona d’aquesta tardor-hivern. Amb les propostes de la sala Trono en marxa des de fa setmanes, l’àrea de Cultura de l’Ajuntament presenta una oferta de 22 espectacles fins al proper mes de febrer.

Entre aquestes propostes, cal remarca que se’n recuperen algunes que es van haver de cancel·lar la temporada passada amb motiu de la pandèmia com és el cas de la trilogia de Shakespeare, a càrrec del tarragoní Marc Chornet, que es podrà veure els dies 3, 4 i 5 de desembre; o l’obra Solitudes, de Kulunka Teatro.  

El 5 de novembre arrenca la temporada d’espectacles tardor-hivern

Pel que fa a novetats, en teatre la temporada arrencarà divendres 5 de novembre amb La filla del mar (més endavant farem un sorteig per regalar-ne una entrada doble entre els subscriptors del FET). També destaquen El Gran Comediant, amb Joel Joan i Héctor Claramunt. Puertas abiertas, la primera obra teatral d’Emma Riverola, dirigida per Albel Folk. I Classe, una comèdia sobre com confrontar les dificultats a l’escola, a la vida i on sigui.

Torna l’òpera i el cicle familiar ‘El petit Tarragona’

En l’apartat musical, quatre concerts arriben de la mà de la Franz Schubert Filharmonia (antiga OCM). També torna a l’escenari del Teatre Tarragona l’òpera amb Cor Amics de l’Òpera de Sabadell i l’Orquestra Simfònica del Vallès representant  Il barbiere di Siviglia

I la programació familiar també torna amb força amb El Petit Tarragona que porta aquesta temporada quatre propostes pels diumenges al matí.

És Nadal a dins en Pot Petit, una de les propostes familiars.

Els abonats podran adquirir les seves entrades durant els dies 28 i 29 d’octubre. La venda al públic es farà a partir del 3 de novembre a partir de les 11 h a través del web entrades.tarragona.cat i presencialment a les taquilles del Teatre Tarragona d’11 a 13 h i de 17 a 19 h; i la resta de dies, en l’horari de taquilles habitual.

Tot i l’ampliació de l’aforament dels equipaments al 100%, cal recoldar que continuen vigents les mesures de prevenció de la covid-19, com l’ús de la mascareta i de gel hidroalcohòlic, la desinfecció dels espais i les entrades i sortides del públic ordenades.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here