26.2 C
Província de Tarragona
Dimarts, juny 18, 2024

Pepe Serra il·lustrarà la portada del ‘FET’ 50

El tarragoní Pepe Serra il·lustrarà la coberta del número 50 de la revista ‘Fet a Tarragona’. Foto: Marc Colilla.

Després de 49 portades amb imatges captades durant vuit anys per la càmera de David Oliete, el número 50 del FET a TARRAGONA presentarà una coberta il·lustrada. Pepe Serra, que va crear el logo i la primera imatge gràfica de la revista el 2013, torna al FET per celebrar aquest número especial.

La revista sortirà al carrer dimarts 16 de novembre, però avui ja us n’anunciem aquesta novetat significativa a la coberta. L’ha dissenyat Serra, un tarragoní que ha guanyat premis internacionals i ha publicat il·lustracions a mitjans d’abast mundial com The New York Times, Le Monde i La Nación, entre d’altres. Aquí teniu una mostra dels seus treballs.

El tarragoní, que treballa per a publicacions de tot el món, prepara la coberta d’una revista especial

És il·lustrador, però prefereix ser considerat com a “comunicador gràfic”. Va estudiar a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona i ara és professor a l’Escola Superior de Disseny ESDi, a Barcelona. Imparteix xerrades i tallers (presencials a mig món abans de la pandèmia) i és guanyador de diversos premis d’àmbit estatal.

No s’ha desvinculat mai de Tarragona. Entre d’altres obres, és autor del cartell del 25è Concurs de Castells, celebrat el 2014, a partir d’una fotografia històrica captada per l’avi de David Oliete, fotògraf del FET. Serra va afegir a la imatge original una abstracció de la Tarraco Arena Plaça.

Des del seu estudi, on treballa per a publicacions de tot el món, ha acceptat de grat la invitació a col·laborar de nou amb el FET il·lustrant la coberta d’un número tan especial, que marca un punt i seguit a la trajectòria de la publicació.

Fes-te del FET

La participació de Pepe Serra és un dels al·licients de la revista 50. Per aquesta i altres raons, et convidem a fer-te subscriptor/a del FET. I si ja formes part d’aquesta comunitat d’amics i amigues, convida un amic o familiar a sumar-s’hi. El periodisme rigorós i de qualitat necessita el vostre suport:

EM VULL SUBSCRIURE AL ‘FET’

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here