13.3 C
Província de Tarragona
Divendres, febrer 23, 2024

Llauradó: “Volem fer una nova proposta per la Savinosa aquest mandat”

La presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, aquest dilluns al programa ‘Bon dia Tarragona’ de Ràdio Ciutat de Tarragona.

Un any després de la suspensió del POUM de Tarragona per part del Tribunal Suprem, la situació es manté inalterable als terrenys de la Savinosa. La presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, recalca que l’Ajuntament, la Generalitat i l’ens intercomarcal estan “treballant coordinadament i des de la lleialtat institucional” en una nova proposta que espera presentar al llarg d’aquest mandat, que s’acaba la primavera de 2023.

La presidenta de la diputació afirma que s’hi està treballant amb diverses opcions

Llauradó ha fet aquestes declaracions aquest dilluns al programa ‘Bon dia Tarragona’ de Ràdio Ciutat de Tarragona. “Allò que es pugui fer a la finca de la Savinosa -diu- ha de ser en benefici de la ciutat, del territori i de la propietat”. La presidenta de la Diputació -propietària dels terrenys- assegura que s’hi està treballant amb diferents opcions i que la suspensió del POUM s’ha de veure més com “una oportunitat” i no “un entrebanc”.

Però Llauradó ha tornat a descartar la retirada de les tanques perimetrals, com va reclamar l’Ajuntament fa un any, i no ha volgut concretar quin ús podrien tenir les edificacions ni un nou possible calendari pel futur de la Savinosa.

l’ens intercomarcal ajuda a fer obres a tarragona amb més d’un milió d’euros

En canvi, ha estat més concreta a la mateixa entrevista quan ha parlat del Pla d’Acció Municipal (PAM) de la Diputació. Aquest pla destina a la ciutat de Tarragona un milió 300 mil euros que serviran, entre d’altres iniciatives, per fer la remodelació del carrer Orosi, tirar endavant l’espai lúdic esportiu de Sant Salvador i redactar un projecte de reforma del Palau de Congressos.

En el marc d’una altra línia d’ajuts, la Diputació col·labora econòmicament en la rehabilitació d’habitatges a la Part Baixa de Tarragona i a Bonavista i en la redacció del Pla Local de l’Habitatge.

Pel que fa l’àmbit cultural, Llauradó ha recordat que l’Auditori de la Diputació del carrer Pere Martell està oferint diferents cicles de cinema “cobrint una part de l’oferta que no arriba des d’altres equipaments” i que després de Nadal es recuperarà una programació d’activitats per tot l’any.

Aquí podeu recuperar íntegra l’entrevista a la presidenta de la Diputació:

Llauradó: “Ens agradaria donar una proposta per La Savinosa aquest mandat”

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here