18.3 C
Província de Tarragona
Dimarts, maig 28, 2024

Viñuales descarta el PP en un futur govern per “deslleialtat”

L’alcalde Rubén Viñuales en l’entrevista d’aquest dimecres a Ràdio Ciutat de Tarragona.

“És urgent salvar la ciutat, necessitem grup polítics que entenguin la situació econòmica molt preocupant de l’Ajuntament i siguin valents a l’hora de prendre decisions”. Amb aquestes paraules, l’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, fa una crida a la responsabilitat de tots els partits per acordar un increment de les ordenances i taxes municipals. L’objectiu és eixugar 14 milions d’euros de dèficit a les arques municipals.

l’alcalde demana responsabilitat i valentia per aprovar un increment d’impostos

Viñuales es mostra agraït per l’actitud d’Esquerra Republicana, Junts i En Comú Podem, però critica durament la postura del Partit Popular a qui acusa de “deslleialtat” i “insolidari” i de fer “política barata” per parlar de congelar i abaixar impostos en un context tan difícil que “coneix perfectament”. Contundent, l’alcalde ha remarcat: “Una persona així no està preparada per governar”, en referència a la portaveu del PP, Maria Mercè Martorell.

“no busco excuses, és urgent salvar la ciutat”

Aquestes són algunes de les respostes de Rubén Viñuales al programa ‘Bon dia Tarragona’, de Ràdio Ciutat de Tarragona. L’alcalde ha reconegut que la proposta del seu govern passa per pujar l’IBI a l’entorn del 20%, el que suposarà uns increments als veïns d’entre 40€ i 100€ l’any, aplicar noves zones blaves d’aparcament, anul·lar bonificacions i estudiar altres mesures impositives.

viñuales critica el pp per insolidari quan demana baixar impostos

“No busco excuses, hem vingut a no fugir d’estudi i ser responsables. Fer això no és gens agradable per a un alcalde, i no hem de buscar culpables, hi ha factors estructurals”, afirma. I a l’hora de reduir despesa, concreta que no tocaran serveis socials, transport públic ni policia. “Espero el suport d’altres partits perquè es un problema de ciutat i cal trobar una solució conjunta”.

A l’entrevista, l’alcalde també afirma que el nou contracte de la brossa no es notarà fins d’aquí un any i mig; i es felicita perquè -diu- no hi ha hagut queixes sobre la neteja durant les festes de Santa Tecla.

Aquí podeu veure l’entrevista íntegra conduïda pel director del FET, Ricard Lahoz:

#BonDiaTGN | Entrevista a l’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales

 

 

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here