12 C
Província de Tarragona
Dimecres, febrer 21, 2024

El festival de màgia de Tarragona fa 15 anys

La maga Gisell.

El festival Teatre Màgic de Tarragona arrenca aquest divendres 12 de novembre amb l’actuació de la Maga Gisell a la Sala Trono. El certamen, que arriba a la 15a edició, porta aquest any a la ciutat a reconeguts il·lusionistes del Perú, l’Argentina, Itàlia i Catalunya.

L’objectiu és oferir al públic tarragoní una selecció dels millors espectacles de màgia de l’actualitat. El festival, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona, és un referent aquí i a l’estranger, després de comptar amb la presència de mags que han rebut premis mundials.

Arriben una desena de propostes a la Trono, el Magatzem i l’Espai Kesse

La direcció artística va a càrrec del tarragoní Mag Gerard, amb una llarga i destacada trajectòria en l’àmbit de l’il·lusionisme. El passat estiu va ser protagonista d’un reportatge a ‘Genii Magazine’, la revista més important del món de la màgia.

El mag Gerard ha preparat una programació del 12 al 21 de novembre amb una desena de propostes repartides per tres espais de la ciutat: la Sala Trono Armanyà, el Magatzem de la Cooperativa Obrera i l’Espai Jove Kesse. 

La direcció artística del festival recau en el tarragoní mag Gerard

El tret de sortida serà aquest divendres 12, amb la maga Gisell, que oferirà el seu nou espectacle de màgia teatralitzada; l’endemà, el Mago Marín presentarà un espectacle per a majors de 18 anys amb un estil fresc i irreverent. Finalment, el diumenge 14 de novembre serà el torn de l’Oscar Vallhonrat, que oferirà un espectacle per a tota la família. Aquests tres espectacles es podran veure a la Sala Trono Armanyà.

La companyia Deaux à la Tache.

En els pròxims dies hi haurà diferents activitats relacionades amb l’il·lusionisme que seran conduïdes pel Daniel Arbonés, autor del reconegut Diari d’un mag, a la Biblioteca Pública i a la Llibreria Adserà.

L’espectacle de cloenda tindrà un caire solidari amb el Club Vaixell

En aquesta edició, a l’Espai Kesse s’ha programat una innovadora masterclass de màgia anomenada “Instagram màgic”, on els assistents podran aprendre jocs de màgia visuals per sorprendre a través d’aquesta xarxa social. Al mateix espai, Eduard Juanola presentarà un cabaret màgic amb efectes molt enigmàtics.

La cloenda del festival serà el diumenge 21 de novembre a les 19 h, i anirà a càrrec del Mag Gerard i la Cia. Deux à la Tâche, al Teatre El Magatzem amb “Sorprenentment màgic”. La recaptació d’aquest espectacle solidari anirà destinada al Club Vaixell amb la finalitat que la màgia arribi a tothom.

Un obsequi per als amics del ‘Fet’

Gràcies a la direcció del festival, disposem de dues entrades dobles per veure l’espectacle inaugural de la Maga Gisell a la Sala Trono. Un obsequi que regalarem entre els subscriptors del FET a TARRAGONA.

Les persones interessades han d’enviar un correu a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

abans de les 21 hores d’aquest dimecres 10 de novembre. L’endemà farem públic el nom dels guanyadors del sorteig. La funció de Maga Gisell tindrà lloc divendres 12 a les 20h a la Trono.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here