14.9 C
Província de Tarragona
Dijous, abril 25, 2024

Us convidem a veure ‘Solitudes’, de Kulunka Teatro

Teatre de màscares a ‘Solitudes’, de la companyia Kulunka Teatro

Torna a Tarragona Kulunka Teatro després de la commovedora versió sobre l’Alzheimer que va aconseguir aplaudiments unànimes del públic tarragoní. Aquesta vegada ens presenten ‘Solitudes’, una història que, a través de l’humor, aprofundeix en la soledat i la incomunicació dels membres d’una família.

L’obra es representa al teatre tarragona aquest diumenge 14 a les 19h.

El mateix equip creatiu ha preparat un nou treball de teatre de màscares que, sense una sola paraula, commou, sorprèn i convida a la reflexió. El protagonista de l’obra se sent incomprès perquè, com quasi tota la gent gran, s’adona que la seva vida s’ha convertit pràcticament en una espera i ja només desitja coses senzilles.

L’obra, interpretada per Garbiñe Insausti, José Dault i Edu Cárcamo, ha aconseguit el Premi Max 2018 en les categories de «Millor espectacle de teatre» i «Millor composició musical» i el Premi Ercilla a la «Millor producció basca».

Sorteig d’una entrada doble

L’espectacle arriba al Teatre Tarragona aquest diumenge 14 de novembre a les 19h. En disposem d’una entrada doble per obsequiar entre els subscriptors del FET.

Les persones interessades heu d’enviar un correu a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat 

abans de les 21 hores d’aquest dijous 11. L’endemà farem públic el nom del guanyador/a del sorteig.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here