24.5 C
Província de Tarragona
Dimecres, juliol 17, 2024

Pau Ricomà: “Volem atraure turisme procedent de Madrid”

L’alcalde Pau Ricomà ha analitzat el sector del turisme en l’entrevista d’aquest dilluns a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Madrid passa a ser un segment de mercat prioritari pel Patronat Municipal de Turisme de Tarragona. En les propers setmanes s’hi faran diverses accions directes (trobades presencials amb el sector) i campanyes promocionals en tanques, cinemes i centres comercials, i presentacions de vins DO Tarragona per atraure els madrilenys, sobretot fora de la temporada d’estiu.

El madrileny passa a ser un segment de mercat prioritari per a tarragona

L’alcalde i conseller de Turisme, Pau Ricomà, participarà directament en aquesta actuació a la capital espanyola. Ho ha anunciat aquest dilluns al programa ‘Bon dia Tarragona’, de Ràdio Ciutat de Tarragona. El clima benigne (en comparació al fred de la Meseta), el títol de Patrimoni Mundial, la gastronomia i el fet de poder-se desplaçar de manera ràpida en tren són factors que juguen a favor d’aquest objectiu.

En un context d'”optimisme moderat”, les dades de 2021 indiquen que, després de la pandèmia, hi ha una demanda de turisme de proximitat, d’estades curtes i que vol llocs sense aglomeracions. Per això, es continuarà incidint en el públic potencial de Barcelona i l’àrea metropolitana, i de la resta de Catalunya.

ricomà es compromet a avaluar la millor solució per a la plataforma del miracle

Ricomà incideix en un “turisme sostenible, no intenstiu, que la ciutat pugui assumir sense problemes”. En aquesta línia han presentat un projecte als fons europeus per posar en valor el front litoral (platges no massificades, camí de ronda i l’atractiu del Serrallo, vil·la marinera) i connectar els trams de carrils per bicicleta que facin possible arribar fins a Altafulla.

Sobre la plataforma del Miracle, l’alcalde remarca que “s’ha de recuperar per la ciutat” i que cal “avaluar quina és la millor opció tenint en compte costos i oportunitats“. No vol córrer, perquè no vol “hipotecar el futur d’aquella zona 10 anys més”. Agraeix el debat ciutadà que s’ha originat al voltant del “mamotreto” i es compromet a buscar-hi una solució al més aviat possible.

A l’entrevista, Ricomà explica en quina situació es troba el projecte per ubicar un alberg juvenil a la Ciutat de Repòs i Vacances i quina és la seva postura sobre el projecte Hard Rock a Vila-seca.

Aquí podeu recuperar l’entrevista íntegra:

Ricomà: “Volem fer un desembarcament a Madrid per atreure turisme”

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here