11.6 C
Província de Tarragona
Dimarts, desembre 5, 2023

Nadal: “Volem continuar i estendre la campanya de Bons Comerç”

Dídac Nadal a l’entrevista a Ràdio Ciutat de Tarragona.

La campanya comercial dels Bons Comerç a Tarragona ha marcat “un punt d’inflexió, un canvi de paradigma” entre els comerciants i els clients fins al punt que l’Ajuntament ja es planteja una segona edició i “més extensa” per aquest 2022. Són paraules de Dídac Nadal aquest dimecres al programa ‘Bon dia Tarragona’, de Ràdio Ciutat de Tarragona.

el regidor de comerç diu que s’ha produït “un punt d’inflexió”

L’èxit de la campanya dels últims tres mesos -“ha superat les expectatives inicials”- avala la intenció de continuar amb els Bons Comerç. Més d’un milió i mig d’euros d’impacte econòmic; 30.000 operacions comercials amb una facturació acumulada de més d’1.800.000 euros; una despesa mitjana a cada compra de gairebé 60 euros…

Unes xifres que, segons Nadal, indiquen “l’impuls donat al sector i les ganes de la gent de sortir al carrer”. El conseller de comerç de l’Ajuntament es compromet a seguir dinamitzant la ciutat amb activitats i fer talls puntuals de trànsit per afavorir el passeig dels vianants, “amb o sense bons”.

nadal es compromet a promocionar més el mercat de pagès

Com a president de Mercats de Tarragona, Nadal es mostra satisfet amb l’impacte de la campanya nadalenca al mercat de la plaça Corsini i al de Torreforta. Sobre aquest últim, diu que coincidint amb el seu 40è aniversari impulsaran noves accions promocionals perquè “esdevingui una referència” als barris de Ponent.

En relació al mercat de pagès de la plaça dels Carros, que porta sis mesos en funcionament els dissabtes als matí, Nadal anuncia una “campanya molt intensa al barri del Port per donar-lo a conèixer” i que hi haurà activitats dinamitzadores i noves parades amb altres productes i “preus més flexibles” que l’ajudaran a consolidar.

només vol seguir en política si es “reagrupa” l’antic espai de cIu

En clau estrictament política, el regidor del govern confia finalment que la regidora d’En Comú Podem doni suport als pressupostos: “Se’m faria estrany que no surti d’aquest espai polític un vot favorable”.

I pel que fa al seu futur a la política municipal, Nadal afirma taxatiu: “Si tot aquell espai transversal que havia representant CiU es reagrupa, valoraré si vull continuar o no. Però no vull participar en aquest context de fragmentació”.

Tota l’entrevista la podeu escoltar aquí:

Nadal: “Volem continuar i ampliar la campanya dels Bons Comerç”

 

 

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here