19.8 C
Província de Tarragona
Divendres, maig 24, 2024

Ricomà: “Si hi ha pressupost, trobarem una fórmula per reconfortar En Comú Podem”

L’alcalde Pau Ricomà, abans de l’entrevista aquest dilluns a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Optimista. “Les coses van bé, confio en poder desencallar en pocs dies la negociació sobre els pressupostos”, afirma l’alcalde. “Si s’aproven, trobarem una fórmula perquè a En Comú Podem se sentin reconfortats. Si ha de passar per algun tipus de declaració que compensi el seu malestar, buscarem la manera de fer-ho”, diu de forma rotunda.

Pau Ricomà es refereix al moment de l’ampliació del govern (juny de 2021) quan els comuns van marxar (ells parlen d'”expulsió”) per l’entrada de Junts i la CUP. “Segurament, ho podríem haver fet millor”, reconeix, “però era absolutament necessari ampliar el govern amb totes les forces del canvi”.

L’ALCALDE CONFIA EN DESENCALLAR LA NEGOCIACIÓ EN POCS DIES

Ara, la prioritat està clara: “La ciutat necessita pressupostos, estem sortint d’una pandèmia i ara, en temps de recuperació econòmica, ens cal aquesta eina per avançar”. Pau Ricomà s’ha expressat així de clar aquest dilluns al programa ‘Bon dia Tarragona’ de Ràdio Ciutat de Tarragona.

El resultat de les últimes trobades entre el govern i ECP és “satisfactori”. Mentrestant, l’alternativa és “seguir governant amb pressupostos prorrogats” que -admet- “no és la millor opció, però tampoc suposa una situació dramàtica, no ens fa por“. Això sí, suposaria una “feina més feixuga”. El pla A és tenir nou pressupost de manera imminent.

“NO ENS FA POR GOVERNAR AMB PRESSUPOSTOS PRORROGATS”

A l’oposició, especialment al PSC, Ricomà li troba a faltar “generositat i amplitud de mires” i recorda que el seu partit, Esquerra Republicana, va facilitar a l’equip de l’alcalde Ballesteros l’aprovació de partides molt importants perquè entenia que “la ciutat no es pot aturar”.

A l’entrevista, l’alcalde Ricomà també aborda el moment en què es troben els projectes de la Ciutat Judicial i la Biblioteca provincial al complex Tabacalera, i el de l’alberg juvenil a la Ciutat de Repòs i Vacances. En relació al Fòrum Judicial, diu que “seran flexibles” en l’ús d’espais, però insta la conselleria de Justícia a presentar ja “una proposta clara i definitiva”.

Aquí podeu recuperar tota l’entrevista íntegra:

Ricomà: “Confio en tancar els pressupostos en pocs dies”

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here