Advertisement Advertisement
12.6 C
Província de Tarragona
Dimecres, novembre 29, 2023

Fortuny: “No està decidit fer un pàrquing convencional al Jaume I”

Jordi Fortuny, abans de l’entrevista d’aquest dimecres a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Demana “paciència” i que la ciutadania sigui conscient que la situació econòmica de l’Ajuntament “no és fàcil”. Gestionar Tarragona amb pressupost prorrogat significa disposar d’entrada de 3 milions menys d’euros i anar negociant i aprovant modificatius amb els partits de l’oposició. I “això es nota, hem d’anar recol·locant els diners”, afirma Jordi Fortuny, conseller municipal d’Economia i Serveis Generals.

el primer tinent d’alcalde demana “paCIÈNCIA” PEL PRESSUPOST PRORROGAT

Malgrat les dificultats, Fortuny encara amb “ganes de treballar” el tram final del mandat. Ho ha dit aquest dimecres en una entrevista al programa ‘Bon dia Tarragona’, de Ràdio Ciutat de Tarragona, on ha aclarit que el govern “no ha decidit fer un aparcament convencional al Jaume I”. I ha remarcat: “Estem preparats, tenim el projecte i les fórmules de finançament per tirar-lo endavant, però no s’ha pres una decisió definitiva”.

La seva obligació -diu- com a president de l’empresa d’Aparcaments Municipals és “disposar d’alternatives realistes pel Jaume I i aquesta n’es una”. El cost podria pujar a 5 milions d’euros, però -insisteix- el govern de la ciutat no ha pres cap determinació en relació a un “fiasco” que arrenca que fa més de vint anys.

PREVEU 12 MILIONS D’EUROS PROCEDENTS DELS FONS NEXT GENERATION

Al llarg de l’entrevista, el primer tinent d’alcalde ha repassat els projectes que l’Ajuntament ha presentat o té previst presentar a les convocatòries dels fons europeus Next Generation. Creu que, essent realista, el consistori pot rebre en total uns 12 milions d’euros per projectes que s’hauran d’executar màxim el 2024.

De moment, ja tenen confirmats tres milions d’euros. Hi ha projectes pendents de resolució i, a més, hi ha previst que en les properes setmanes s’obrin noves convocatòries. Fortuny en destaca una sobre edificis públics, perquè hi presentaran el projecte del Banc de la Ciència i el Coneixement a l’antiga seu del Banc d’Espanya.

CONFIA EN ELS AJUTS EUROPEUS PEL BANC D’ESPANYA

El projecte executiu a l’edifici de la Rambla Nova està enllestit i aprovat pel plenari. El conseller d’Economia -sense concretar una xifra- ha dit que confia en “rebre més diners que els que ens havien assignat amb els Feder”.

Aquí podeu veure íntegra l’entrevista

Fortuny: “Estem preparats per fer un pàrquing municipal a Jaume I”

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here