13.3 C
Província de Tarragona
Dijous, abril 25, 2024

L’edat no importa, al FET 52

Coberta del número 52 de la revista ‘Fet a Tarragona’. Foto: David Oliete.

Ara fa dos anys la pandèmia va canviar les nostres vides i va deixar un rastre de mort, especialment entre la població més vulnerable. Dos anys després i superades sis onades de Covid-19, la gent gran és la protagonista principal del FET 52. Amb una mirada en positiu, per reflectir les ganes de viure i de somriure malgrat les dificultats.

el dossier de la revista el dediquem a la gent gran activa

Un gimnàs, una piscina, unes aules universitàries, una residència, dues llars municipals de gent gran i els carrers de la ciutat són els escenaris de moltes històries de vida activa i saludable que trobareu a la revista. Aquest dimarts 15 de març en començarà la distribució entre els subscriptors i arribarà a les llibreries de la ciutat.

També aquest dimarts 15 a les 19h al vestíbul del Teatre Tarragona farem l’acte de presentació del nou FET amb un munt de convidats. Un acte, com sempre, obert a tothom i sense inscripció prèvia.

presentació: dimarts 15 a les 19h al vestíbul del teatre tarragona

El dossier dedicat a la gent gran inclou aquests reportatges:

Veterans del gimnàs i la piscina. Jan Magarolas, Marc Colilla i David Oliete ens apropen a l’activitat del poliesportiu de Campclar i les instal·lacions del Club Natació Tàrraco.

Formació permanent. Albert Ollés ens explica la trajectòria de quatre persones de més de 60 anys que estudien a les aules de la URV.

En bona companyia. Amb Toni Cabanillas compartim algunes activitats organitzades a les llars municipals Tarraco i Bonavista.

Actives i resilients. I amb Jesús Jordi ens endinsem en la recuperació lenta post-pandèmia d’una certa normalitat a la Residència de la Mercè.

Però al número 52 del FET trobareu altres continguts de qualitat:

Llum als invisibles. Un reportatge d’Esteve Giralt amb persones sense llar, elaborat a peu de carrer i al centre de dia que gestiona Creu Roja Tarragona.

– Entrevista a Àngel L. Miguel, un tarragoní que actualment ocupa la direcció general de Formació Professional del Govern de Catalunya.

Velocitat i benzina, fa cent anys. Un exercici de memòria històrica que ens apropa Biel Roquet-Jalmar per recordar el trofeu Armangué.

Un actor totterreny: el tarragoní Josep Ferré, que ara és molt popular i conegut per la seva presència setmanal al programa ‘Sálvame’. L’entrevista Laia Poblado.

Fes-te del FET

Coincidint amb la sortida al carrer de la revista 52, et convidem a fer-te subscriptor/a del FET a TARRAGONA. Gràcies al suport dels més de 700 amics lectors, podem elaborar continguts atractius i de qualitat.

Tres guardons periodístics avalen la nostra feina, l’últim el Premi Mañé i Flaquer 2021.

EM VULL SUBSCRIURE AL ‘FET’

I ja n’ets subscriptor/a, fes un regal a un amic o familiar. Un regal que dura tot l’any.

 

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here