12 C
Província de Tarragona
Dimarts, març 26, 2024

[FOTOGALERIA] Les imatges de la presentació del FET 52

Foto de família d’algunes usuàries i de les cuidadores de la residència de la Mare de Déu de la Mercè.

Un emotiu homenatge a la gent gran. La presentació del número 52 de la revista FET a TARRAGONA ha volgut donar veu a les persones de més edat, el col·lectiu que més ha patit en aquests dos anys de pandèmia. El vestíbul del Teatre Tarragona ha tornat a acollir un acte del FET -l’últim va ser a inicis de març del 2020- i ha tingut com a principals protagonistes dones usuàries de la residència de la Mercè, i altres persones que fan activitat física o intel·lectual sota la premissa que l’edat no importa.

La gent gran protagonitza el 52è número, ja a la venda

Però a més de la gent gran, per l’acte de presentació també van passar molts dels testimonis del darrer número de la revista: des de la joventut de la secció de la Banda Unió Musical de Tarragona a la centenària història d’un trofeu automobilístic com l’Armangué. La vetllada -amb la presència de més d’un centenar de persones- es va acabar amb una cobejada sessió de fotos amb l’actor Josep Ferré amb les seves millors fans.

Tecla Sauné, Julià Romagosa, Irene Huber, Eugenia Ojeda, Xavier Fullola i Jaume Puigdellívol són sis dels onze testimonis del reportatge de la gent gran esportiva.

La revista ja es distribueix entre els 700 subscriptors del FET i a partir d’avui també es pot trobar a Llibreria Adserà, Llibreria La Capona i Quiosc El Miracle (Via Augusta, 8). Si te’n vols fer subscriptor/a i donar suport al periodisme de proximitat de qualitat, feu clic aquí:

EM VULL SUBSCRIURE AL ‘FET’ 

I aquí, una selecció de les imatges de la presentació d’aquest dimarts al vespre. La participació de les dones residents a La Mercè -després de dos anys amb dures restriccions per la pandèmia- van provocar els moments més emotius i aplaudits de la pandèmia.

La presentació del 52è número va tenir aquest dimarts, en companyia d’un grapat de testimonis, d’amics i amigues del ‘FET’.
Primitivo Gutiérrez i María Pilar de los Hierros són estudiants d’Història i de Filologia Hispànica, respectivament, que aprofiten la jubilació per seguir formant-se.
La coordinadora de Gent Gran Activa a l’Ajuntament de Tarragona, Cèlia López.

L’actor totterreny Josep Ferré, un habitual del programa ‘Sálvame’, sempre reivindica el seu origen tarragoní.
Alfredo Fortuny i Josep Maria Barba ensenyen un fotomuntatge de l’automobilístic Trofeu Armangué i en reclamen una celebració digna pel centenari.
La secció Juvenil de la Banda Unió Musical celebra enguany el 25è aniversari. Al micròfon, el seu director, Aleix Vaqué, acompanyat de components de l’agrupació.
Un vestíbul del Teatre Tarragona ple a vessar per acollir la presentació del número 52 de la revista.

Ricard Lahoz, director de la revista ‘Fet a Tarragona’.

N’hi ha que no van desaprofitar l’oportunitat de fer-se una foto amb la figura que els acompanya cada tarda a la residència.

Marc Colilla Hurtado
Marc Colilla Hurtado
Creador continguts audiovisuals
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here