23.7 C
Província de Tarragona
Diumenge, juny 16, 2024

Visita guiada a Tarracròpolis

Andreu Muñoz condueix una visita pel subsòl de la Casa dels Concilis realitzada fa dos anys per al FET a TARRAGONA. Foto: David Oliete.

El FET organitza una nova activitat cultural per als subscriptors de la revista. En aquesta ocasió us convidem a fer una visita a TARRACRÒPOLIS, espai d’interpretació de 23 segles d’història de la ciutat situat al Museu Bíblic Tarraconense.

El seu director, Andreu Muñoz, ens farà de guia per conèixer l’evolució històrica de la Part Alta de Tarragona i en concret, de la Casa dels Concilis, on es documenten estructures des d’època romana fins al refugi antiaeri de la Guerra Civil Espanyola.

l’activitat tindrà lloc dissabte 2 d’abril a les 11h

La visita permet veure les restes romanes del Consell Comarcal del Tarragonès i del Museu Bíblic, una part del refugi antiaeri i la zona de cisternes històriques en el subsòl de l’edifici del carrer de les Coques.

L’activitat inclou una segona vessant perquè al Museu Bíblic s’ha estrenat fa pocs mesos un centre d’interpretació de la Setmana Santa de Tarragona que actuarà com a km0 de la ruta sobre la Setmana Santa a la ciutat.

el director del museu bíblic, andreu muñoz, conduirà la visita

Convoquem la visita guiada per Andreu Muñoz per aquest dissabte 2 d’abril a les 11h. El punt de trobada serà la porta d’accés al Museu Bíblic. Els subscriptors interessats han d’enviar un correu a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

Les places són limitades. L’activitat és gratuïta.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here