13.5 C
Província de Tarragona
Divendres, febrer 23, 2024

Un abril màgic a Tarragona

El mag Gerard és el director del festival Teatre Màgic de Tarragona. Foto: Tjerk van der Meulen

L’espectacle Màgia 5 estrelles, amb el Màgic Andreu, Pep Bou, Adrian Soler, Marín Magic Cia i el Mag Gerard, serà l’acte inaugural del festival Teatre Màgic de Tarragona que, per primera vegada, se celebrarà en primavera. Després de quinze edicions convocant al públic el mes de novembre, el certamen ha decidit omplir de màgia la ciutat durant el mes d’abril.

el festival teatre màgic arrenca aquest diumenge amb 5 estrelles

La primera proposta arriba aquest diumenge 3 d’abril, a les 18 h, al Teatre Tarragona. Aquest espectacle per a tota la família s’ha creat especialment per a l’ocasió i ofereix un fantàstic viatge per totes les especialitats de la il·lusió per demostrar que, amb la màgia, qualsevol cosa és possible.

Després de l’actuació del màgic Andreu i companyia, el festival portarà a Tarragona fins al 29 d’abril una selecció dels espectacles d’il·lusionisme més innovadors de l’actualitat. La direcció artística del festival, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona, va a càrrec del tarragoní Mag Gerard, amb una llarga i destacada trajectòria en aquest àmbit.

hi haurà espectacles d’il·lusionisme en diferents espais de la ciutat

Com és habitual, les propostes es repartiran per diferents escenaris de la ciutat: a la Sala Trono actuaran la maga Amèlie i els mentalistes Ariel Hamui i David Baró; al departament de Cultura de la Generalitat hi haurà un espectacle de màgia i llibres; al Teatre El Magatzem podrem veure la màgia solidària d’Aliskim a favor d’Aspercamp; a l’Espai Kesse tindrà lloc una masterclass de trucs amb el mòbil i el cabaret màgic del Mag Stigman. A més, el mag Daniel Arbonés ens descobrirà els secrets de les capses de màgia i com fer il·lusionisme interactiu.

Com a novetat destacada d’aquesta edició, el festival arribarà als centres cívics de Sant Pere i Sant Pau, Bonavista, Torreforta, Llevant, Sant Salvador i Part Alta amb el cicle Màgia als barris, on participaran, entre d’altres, el francès Jean Phy i els argentins Brando i Silvana, amb propostes que combinen la màgia amb el teatre i les ombres xineses.

Venda d’entrades:

entrades.tarragona.cat

www.salatrono.cat

www.cooperativaobrera.cat

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here