16.9 C
Província de Tarragona
Dimarts, abril 16, 2024

Per Sant Jordi, un regal doble del FET

Coberta de l’últim número de la revista FET a TARRAGONA i del llibre ‘Tsunami’, obra guanyadora del Premi Pin i Soler de novel·la. Autor de la imatge: Marc Colilla.

Ens apropem a Sant Jordi i volem celebrar la festa amb la comunitat d’amics lectors del FET amb un doble regal: un obsequi per a vosaltres, els subscriptors de la revista, i un altre obsequi per a un amic o familiar vostre.

Els subscriptors ens podeu ajudar a donar a conèixer el FET en el vostre entorn: un producte periodístic amb més de vuit anys de trajectòria i basat en la proximitat, el rigor i la qualitat en els textos, la fotografia i el disseny.

Un premi de narrativa per al subscriptor i mig any de regal al ‘Fet’ per a un amic o familiar

Per això, en aquestes dates prèvies a Sant Jordi us volem agrair aquesta implicació amb el FET amb un doble regal de literatura i periodisme:

1) AL SUBSCRIPTOR/A regalem el llibre ‘Tsunami’, premi de novel·la Ciutat de Tarragona Pin i Soler 2020, de l’escriptor Albert Pijuan i publicat per Angle Editorial.

2) A UN AMIC O FAMILAR d’aquest subscriptor/a regalem una subscripció de mig any a la revista FET a TARRAGONA.

D’aquesta manera, oferim literatura i periodisme de qualitat als lectors de la publicació i a persones pròximes.

Els subscriptors interessats heu d’enviar un correu a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

indicant el nom de la persona a qui regalarem els pròxims tres números de la revista, amb una adreça postal, una adreça de correu electrònic i un telèfon de contacte.

A tots els participants us lliurarem el llibre i la revista d’obsequi aquest dimecres 20 a les 18,30h a la plaça Corsini

Disposem de sis exemplars del llibre i de la revista. Les primeres sis peticions, doncs, tindran premi.

I si estàs llegint l’article i no et subscriptor/a del FET, et convidem a sumar-te abans de Sant Jordi a la comunitat que formen els més de 700 amics de la revista.

EM VULL SUBSCRIURE AL ‘FET’

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here