Advertisement
18.1 C
Província de Tarragona
Dimarts, juny 6, 2023

Els carrers s’omplen de PrimaverArt

VoloV és un dels espectacles del PrimaverArt al Morell. Foto cedida.

Circ, teatre, música i dansa al carrer. Després d’un any d’impàs, el 2020, i d’una edició marcada pels aforaments limitats, el 2021, torna el PrimaverArt de sempre al Morell. Així, la 7a edició de la mostra d’arts escèniques al carrer farà que del 21 al 24 d’abril, places i carrers esdevinguin de nou l’epicentre cultural del municipi del Tarragonès.

el morell celebra la setena mostra d’arts escèniques

Hi haurà cinc espais a l’aire lliure que s’ompliran de cultura durant quatre dies. Una mostra d’arts escèniques per a tothom, gratuïta, que compta amb un pressupost de 45.000 euros. S’hi podran veure una quinzena de propostes amb companyies vingudes d’arreu.

El tret de sortida, com és habitual, serà amb la Fàbrica de Talents, que dijous 21 d’abril arribarà a la tercera edició. Un espai en què joves del municipi mostren les seves habilitats, i en què col·laboren l’Escola Municipal de Música El Morell, l’Escola de Dansa de l’AMPA Ventura Gassol i l’alumnat de l’INS El Morell.

quinze propostes en cinc espais del 21 al 24 d’abril

Divendres dia 22 d’abril, el Circ Pistolet presentarà Potser no hi ha final; gaudirem de la dansa de La Banda, street Groove amb l’espectacle Ritme al carrer; i el col·lectiu TQM barrejarà les dues disciplines anteriors a VoloV.

La companyia de dansa Cossoc. Foto: cedida.

La jornada de dissabte 23 d’abril, diada de Sant Jordi, estarà farcida de propostes. Arrencarà el teatre de carrer de la Companyia Markeliñe amb Chef Nature; seguirà la Companyia Fadunito amb +75; la dansa de Cossoc deixarà tothom amb la boca oberta; també hi haurà lloc per al clown contemporani de Bucraá Circus amb El Gran Final, i per a la música, amb el Ball de gralles XXL d’Els Vinardells. I, durant tot el dia, dues instal·lacions de Tombs Creatius: Puck Cinema Caravana i L’estrany viatge del Senyor Tonet.

I per posar el punt final al festival, diumenge 24 d’abril serà el torn de la música de La Ludwig Band; de la proposta Possê de Sound de Secà; del circ de la Companyia Baires Bozzà amb Bozzà!; i de les instal·lacions de la Companyia Holoqué, La Caixeta, i la Companyia Peus de Porc, Teatrets Mecànics.

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here