11.9 C
Província de Tarragona
Dimecres, abril 17, 2024

Ramos (PSC): “És més important l’equip i el programa que l’alcaldable”

Sandra Ramos, portaveu del grup municipal socialista. Foto: Ràdio Ciutat de Tarragona.

Les primàries per triar l’alcaldable dels socialistes a Tarragona es desenvoluparan aquest mes de maig. L’actual portaveu del grup i número 2 del PSC a les eleccions del 2019, Sandra Ramos, encara no vol dir públicament si es presentarà a aquest procés: “Primer ho sabran els militants del partit”, ha afirmat aquest dilluns al programa ‘Bon dia Tarragona’, de Ràdio Ciutat.

els socialistes de tarragona fan les primàries aquest mes

“Allò realment important és que presentem una llista preparada per governar, amb un equip potent i un programa ben treballat”, diu la portaveu municipal. “El debat de les persones és el menys interessant, és millor pensar en la formació de bons equips i soc partidària del consens”, afegeix.  “Aquest mandat ens hem adonat a Tarragona que ha governat una llista de persones [ERC] que no estaven preparades per fer-ho”.

“els militants seran els primers en saber si vull ser alcaldable”

Les paraules de l’ex número 2 socialista es poden interpretar com una renúncia a participar en les primàries i la seva plena disposició a formar part de la candidatura que, amb tota probabilitat, liderarà l’actual diputat al Parlament i exregidor de Ciutadans, Rubén Viñuales: “Un bon candidat”, segons Ramos.

En relació al cas Inipro, la regidora del PSC creu que no suposarà un càstig electoral a les eleccions de l’any que ve. Parla de “mentides” i de la “vergonya” que representa la voluntat de la CUP i ERC de “minar la credibilitat d’un partit com el PSC i desacreditar persones que encara estan al plenari”.

“no estem en un escenari de moció de censura”

Això tensiona les relacions entre els dos partits més votats a Tarragona fa tres anys. Però Ramos critica especialment “la nul·la capacitat d’aquest govern d’arribar a acords perquè internament no s’aclareixen”.

Malgrat les dures crítiques al govern d’ERC, Junts i la CUP, els socialistes descarten una moció de censura com l’actual d’Altafulla o la de fa uns mesos a Cambrils, en tots dos casos contra un govern dels republicans: “No volem donar més inestabilitat a la ciutat -ja en té prou-, no estem en aquest escenari. Pensem ja en governar a partir de maig del 2023″.

Aquí podeu recupera íntegra l’entrevista a Sandra Ramos:

Ramos: “La capacitat de negociació que té el Govern és nul·la”

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here