12 C
Província de Tarragona
Dimarts, febrer 20, 2024

Dídac Nadal: “Estic lluny de presentar-me a les eleccions municipals”

Dídac Nadal, portaveu de Junts per Tarragona. Foto: Ràdio Ciutat de Tarragona.

“A dia d’avui no tinc previst presentar-me a les eleccions municipals de l’any que ve. O trobo una opció engrescadora per a la meva ciutat o me’n vaig a casa”. Són afirmacions contundents de Dídac Nadal, portaveu del grup municipal de Junts per Tarragona, a un any de la cita amb les urnes. Nadal també diu: “No formaré part de cap partit polític, però tampoc em presentaré amb una plataforma municipalista perquè no vull fragmentar encara més aquest espai de la ciutat”.

el portaveu de junts per tgn descarta una llista municipalista

Nadal i les regidores Cristina Guzmán i Elvira Vidal formen part del govern de la ciutat com a independents, sense una relació orgànica de partit amb Junts per Catalunya. En una entrevista al programa ‘Bon dia Tarragona’, de Ràdio Ciutat, el regidor ha deixat clar que està “més aviat lluny de presentar-me a les eleccions” i afegeix: “Els militants del PDCAT i de Junts per Catalunya estarien encantats que tornéssim a repetir, però els partits segueixen dinàmiques discrepants per les directrius de Barcelona”. Nadal recorda que el 2019 es van presentar com una coalició d’independents i formacions polítiques: “Nosaltres [els regidors] no ens hem mogut, qui s’ha mogut són els partits en una espiral de fragmentació”.

“no formaré part de cap partit polític”, assegura nadal

El portaveu de Junts per Tarragona diu que respecta però no comparteix les últimes crítiques expressades per Junts per Catalunya a la gestió en els àmbits de Turisme i Patrimoni, fins al punt d’alabar la feina del conseller d’aquesta àrea: “A Herman Pinedo li reconec tot el que ha fet després del despropòsit dels governs anteriors del PSC”.

“els militants estarien encantats que tornéssim a repetir”

Nadal treu pit dels onze mesos al govern de la ciutat (“hi hem aportat dinàmiques molt positives”) i afirma que la falta de pressupostos nous per aquest 2022 no n’ha afectat la gestió. En l’àmbit de comerç i mercats, recorda les moltes accions de dinamització dels últims mesos i remarca una idea de “canvi de mentalitat”.

A l’entrevista, Dídac Nadal també parla de la possibilitat d’obrir els diumenges, de nous locals i una possible ampliació d’horaris al mercat de Torreforta i de la pèrgola projectada a la plaça Corsini.

Nadal: “Estic lluny de presentar-me a les eleccions municipals”

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here