7.9 C
Província de Tarragona
Dimarts, abril 23, 2024

De la Fuente: “Vull ser l’alcaldable de Ciutadans a Tarragona”

Lorena de la Fuente, portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Tarragona. Foto: Ràdio Ciutat de Tarragona.

“Em sento amb capacitat i força i tinc ganes de ser l’alcaldable de Ciutadans a les eleccions municipals de l’any que ve”. Així de clar parla Lorena de la Fuente, actual portaveu d’aquesta formació política a l’Ajuntament de Tarragona. Va entrar al consistori fa setze mesos, quan Rubén Viñuales va deixar el partit, i ara aspira a ser contrincant del ja escollit cap de llista del PSC.

LORENA DE LA FUENTE DESCARTA ANAR EN COALICIÓ AMB ALTRES FORCES

La número 1 local de Ciutadans ho ha dit aquest dimecres en una entrevista al programa ‘Bon dia Tarragona’, de Ràdio Ciutat. La seva proposta electoral es basarà en “dinamitzar el comerç, el turisme, l’oci i la cultura, potenciar el patrimoni i fomentar l’habitatge social, una ciutat neta i amb noves zones verdes”.

Es presentarà amb la candidatura i el nom propi de Ciutadans, i descarta una coalició amb altres organitzacions, tot i el declivi dels darrers anys en altres comicis. El partit taronja va obtenir quatre regidors el 2019, però n’ha perdut dos durant el mandat (ara són no adscrits) i el seu anterior alcaldable va marxar a les files socialistes.

“PER A VIÑUALES JA NO ÉS PRIORITARI LLUITAR CONTRA LA CORRUPCIÓ”

“No ens fa por la presència de Viñuales en un altre partit”, afirma. “Nosaltres seguim on érem. Potser per a ell ja no són prioritats la lluita contra la corrupció (referència implícita al cas Inipro), la transparència, el bilingüisme i recuperar uns barris oblidats històricament pel PSC i l’actual govern”, apunta.

Al llarg de l’entrevista, De la Fuente ha posat l’accent en l’àmbit del turisme. Vol atraure més creuers, critica que el govern municipal “no sap treure profit dels potencials de Tarragona” i creu que el Banc d’Espanya s’hauria de destinar a oficina central de turisme de la ciutat i no “a muntar-hi una cafeteria i una sala d’exposicions”.

“EL BANC D’ESPANYA HA D’ACOLLIR L’OFICINA CENTRAL DE TURISME”

També és molt crítica amb l’enderrocament de la plataforma del Miracle (allà és molt necessari conservar l’aparcament dissuasiu”) i amb la “falta de transparència” en el projecte d’alberg juvenil a la Ciutat de Repòs i Vacances, on dona suport als veïns que s’hi han manifestat en contra.

Globalment, la portaveu de Ciutadans considera que al govern de Ricomà li falta “lideratge, rumb, planificació i model de ciutat”.

Aquí podeu recuperar íntegra l’entrevista a Lorena de la Fuente:

De la Fuente: “Em veig com alcaldable de Ciutadans”

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here