16.7 C
Província de Tarragona
Diumenge, abril 14, 2024

Viñuales: “Si soc alcalde, assumiré l’àrea de seguretat”

Rubén Viñuales, alcaldable del PSC a les eleccions de 2023. Foto: Ràdio Ciutat de Tarragona.

Vol aportar regeneració a la vida municipal i oferir el 2023 un projecte d’il·lusió, engrescador, “pensant en gran, com a capital de la segona àrea metropolitana de Catalunya”. Així es presenta Rubén Viñuales com a candidat del PSC a l’alcaldia de Tarragona pel 2023 després d’haver liderat la llista de Ciutadans a les eleccions de 2015 i 2019.

En una entrevista al programa ‘Bon dia Tarragona’, de Ràdio Ciutat, Viñuales ha posat èmfasi en els temes de seguretat que -considera- són la principal preocupació de molts veïns. “Si arribo a l’alcaldia, les competències de seguretat les assumiré jo”, promet. L’alcaldable socialista vol ser “taxatiu” amb la delinqüència, les ocupacions de pisos i les plantacions de marihuana. “Tot això acompanyat de mesures socials”, afirma.

el candidat del psc diu que el patrimoni no resulta atractiu per al visitant

Una altra de les seves prioritats és “la reforma de l’administració local” per agilitzar tots els processos com la concessió de llicències, i crear un departament exclusiu per a fons europeus. També aposta per la unió de turisme i patrimoni, aquest últim ha ser “una font generadora de riquesa” perquè ara -diu- “no resulta prou atractiu per al visitant”. I en aquesta línia planteja actes de format més gran al festival Tarraco Viva.

En matèria d’urbanisme, l’alcaldable socialista diu que Tarragona ha de créixer “de manera sostenible” perquè hi ha poca oferta d’habitatge, i cita Terres Cavades i l’entorn del cementiri com a espais de futur “creixement natural”. Pel que fa a la zona de l’Horta Gran, diu que “ha de ser el nostre Central Park”.

viñuales prioritza la reforma interna del consistori

A l’espera dels comicis de maig de 2023, Viñuales creu que l’oposició dels socialistes a l’actual govern ha de ser “responsable” i avança que compta amb Sandra Ramos i Berni Álvarez per formar part de la llista. “Ara, però, toca preparar un bon projecte”, afirma.

Aquí podeu recuperar l’entrevista íntegra:

Viñuales: “Si sóc alcalde, la seguretat me la quedo jo”

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here