13.4 C
Província de Tarragona
Dilluns, març 4, 2024

Combinant la Banda i el circ

Judit García, Reyes Rubalcaba i Montse Crespo, de la Banda Unió Musical. Foto: Jan Magarolas.

La Banda Unió Musical de Tarragona torna a la càrrega i estrena l’estiu amb un concert molt especial. Aquest cop s’han atrevit a sumar la música de la banda amb l’espectacle en directe del circ, una aposta valenta i sense precedents a Tarragona. El Camp de Mart acollirà el concert ‘Music & Circ’ aquest diumenge 19 de juny a partir de les 12 del migdia. Les entrades, totes a 10€, ja es poden adquirir a través d’aquest enllaç.

El concert serà aquest diumenge 19 a les 12h al Camp de Mart

El circ i la música de banda són dues arts escèniques en principi poc connectades entre sí, potser per això a la BUMT han volgut posar-se a prova. El ‘FET’ ha parlat amb tres dels seus components perquè ens expliquessin les sensacions prèvies al concert. “L’espectacle estarà molt bé perquè hem preparat una història al darrere: hi haurà un artista de circ que es voldrà posar a la Banda i tocar amb nosaltres”, explica amb ganes Reyes Rubalcaba, saxo tenor de la BUMT. El malabarista Professor Karoli voldrà integrar-se a l’agrupació musical tot mirant de casar la banda simfònica amb les funcions de circ.

el professor karoli s’integrarà a l’espectacle

Al costat de Rubalcaba, Judit García i Montse Crespo, saxo alt i clarinet, respectivament, van més enllà i afirmen que “la gent es pensa que a la BUMT només toquem música de banda i passacarrers, i no és així”. L’agrupació, doncs, es reivindica com una formació musical d’alt nivell i que s’acomoda en qualsevol registre musical: “Estem preparats per qualsevol cosa“. I amb el concert de circ ho volen tornar a demostrar.

El cartell del concert d’aquest diumenge.

Amb un repertori a mitges entre la part més simfònica i la més de circ, la Banda Unió Musical protagonitzarà el concert sota la batuta de Jordi Masip. “Volem fer espectacle i que la fent s’ho passi bé, que surtin contents del concert”, fa García. Crespo, per la seva banda, confia en el públic fidel de la Banda i en l’interès que acostumen a despertar: “Hem treballat molt, i es nota que Tarragona estima la Banda perquè sempre hi ha molt bona rebuda“, afirma.

Sorteig de dues entrades dobles

T’agradaria gaudir del concert aquest mateix diumenge al migdia al Camp de Mart? Al FET sortegem dues entrades dobles entre els nostres subscriptors i subscriptores, gràcies a la col·laboració amb la Banda Unió Musical. Si vols entrar al sorteig, només cal que enviïs un correu a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

abans de les 20 hores d’aquest dijous 16 de juny. L’endemà farem públics els noms dels guanyadors/ores.

PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here