24.3 C
Província de Tarragona
Dijous, juny 20, 2024

La Sala Zero obre l’estiu musical al Camp de Mart

Imatge promocional del nou disc de Blaumut.

La Sala Zero tanca la temporada de concerts i obre l’estiu musical de Tarragona amb una gran festa al Camp de Mart el proper dissabte 25 de juny. El punt culminant de la jornada serà el concert del grup Blaumut i del músic tarragoní Albert Jordà, però abans i després han programat tot un seguit d’activitats amb la idea de “celebrar la fi d’una temporada molt llarga, del 2020 al 2022, i molt difícil a causa de la pandèmia”.

AQUEST DISSABTE, CONCERT DE BLAUMUT I ALBERT JORDÀ

Així s’expressa Àngel Lopera, una de les ànimes de la Sala Zero que ha preparat un cartell molt atractiu per donar la benvinguda a l’estiu ‘oficial’. Hi haurà activitats musicals al Camp de Mart, com el vermut electrònic a les 12h i la sessió familiar de Petits Djs a partir de les 18h (totes dues d’entrada lliure), però també hi haurà sessions a la pròpia sala: una de tardeo electrònic i una altra amb el dj Josep Xortó a partir de mitjanit.

HAN PROGRAMAT ALTRES PROPOSTES MUSICALS AL LLARG DEL DIA

El plat fort de la jornada serà el concert de Blaumut: “Fa temps que els volíem portar a Tarragona -explica Lopera-, però el grup opta ara per actuar en auditoris i espais més grans que la sala, i finalment hem trobat la fórmula i hem quadrat l’agenda per programar-los al Camp de Mart”. Blaumut està en gira de presentació del seu últim disc ‘Primavera olímpica’. Abans d’ells, a partir de les 20h, hi actuarà el tarragoní Albert Jordà. Les entrades es poden adquirir aquí.

El concert d’aquest dissabte 25 de juny “és un bon exemple de col·laboració público-privada”, possible gràcies a “la bona sintonia amb l’equip actual tècnic de l’Ajuntament de Tarragona”, diuen des de la sala. Això permet compartir infraestructura tècnica i que el promotor privat pugui sortir al carrer i disposar d’un espai i un equipament públic per programar concerts amb aforament més gran.

la zero celebra “la bona sintonia” amb l’ajuntament

La festa de la Zero del proper dissabte neix amb la idea de donar-li continuïtat i que cada any sigui el final potent de la temporada de concerts a la sala i l’estrena musical de l’estiu a l’aire lliure a Tarragona.

Obsequi per als subscriptors

Gràcies a la Sala Zero, disposem d’una entrada doble pel concert de Blaumut i Albert Jordà a sortejar entre els subscriptors del FET. Les persones interessades heu d’enviar un correu a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

abans de les 20 hores d’aquest dimarts 21 de juny. L’endemà farem públic el nom del guanyador/a de les dues entrades.

Albert Jordà. Foto: Carles Llop.
Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here