16.9 C
Província de Tarragona
Dimarts, abril 16, 2024

Us convidem al concert dels 25 anys de la Banda Juvenil

La Banda Juvenil, en un assaig conjunt al seu local. Fotografia: Marc Colilla.

La Juvenil de la Banda Unió Musical de Tarragona celebra 25 anys i entre els regals de l’aniversari destaca l’estrena d’una peça especial que s’ha encarregat expressament per aquesta efemèride. Es titula Escapiranegotalins i és del compositor Jordi Cornudella, que ha creat “una obra jove, polifacètica i eclèctica, com el seu autor, un artista integral”, en paraules de Jordi Vaqué, director de la banda juvenil.

l’actuació tindrà lloc aquest divendres 1 a les 20,30h

L’estrena de la peça -inspirada a les festes de Santa Tecla- tindrà lloc aquest divendres 1 de juliol a les 20,30h al Teatre Metropol en el marc de la ‘Gala dels 25 anys’. El concert comptarà amb la presència de músics que han tingut un paper molt important en aquesta formació i que hi han deixat petjada. I, a més, serà presentat per un actor tarragoní de renom internacional, molt coneixedor de la història de la banda i de la ciutat. El seu nom es manté com un secret.

la formació estrenarà una peça inspirada en santa tecla

Gràcies a la BUMT, sortegem dues entrades dobles pel concert entre els subscriptors de la revista FET a TARRAGONA. Les persones interessades heu d’enviar un correu a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

abans de les 20 hores d’aquest dimecres 29 de juny. L’endemà ens posarem en contacte amb les dues persones afortunades.

Si voleu saber més coses de la Juvenil de la BUMT, llegiu l’article ‘Més enllà de la música a la Banda Juvenil’ publicat al número 52 de la revista FET a TARRAGONA (març 2022).

PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here