11.8 C
Província de Tarragona
Divendres, abril 19, 2024

FOTOGALERIA: Els Focs, com mai els havíem vist

Una experiència única i irrepetible. Una terrassa a la sisena planta de la seu institucional del Port de Tarragona esdevé el mirador més privilegiat, i una vintena d’amigues i amics del FET l’estrenen per contemplar el Concurs de Focs Artificials com mai no l’havíem vist fins ara.

SUBSCRIPTORS DEL ‘FET’ ESTRENEN UN MIRADOR PRIVILEGIAT A LA SEU DEL PORT

“Això difícilment ho podreu superar”, ens diuen amb un somriure algunes de les subscriptores de la revista. I és que les activitats culturals del Club del FET, organitzades des de fa vuit anys i sempre molt ben valorades, probablement han arribat al cim aquest divendres a la nit.

Les vistes al Port i a la ciutat, amb panoràmica de 360 graus, deixen bocabadats els assistents. L’actuació de la pirotècnia Mediterráneo (València) mereix un aplaudiment generós i unànim, mentre les càmeres intenten no perdre detall de les formes i colors del castell llençat des de la punta del Miracle.

La terrassa de la sisena planta és el punt culminant de la visita organitzada per celebrar la restauració de l’edifici estrenat a inicis dels vuitanta i abandonat durant uns anys. Un exemple d’arquitectura singular de l’últim segle a Tarragona que protagonitza la portada de la revista 53 (maig-juny).

El president del Port, Josep Maria Cruset, fa el paper d’amfitrió donant la benvinguda als assistents al vestíbul, explicant el moment actual i les perspectives de futur en una sala de reunions a la quarta planta, i mostrant la sala muntada específicament per gestionar possibles emergències situada a la cinquena planta de l’immoble.

La visita a la seu institucional del Port de Tarragona amb la contemplació dels focs artificials tanca un primer semestre de 2022 ple d’activitats exclusives i innovadores per als subscriptors del FET. Un valor afegit per a totes aquelles persones que ens donen suport.

Si et vols sumar a la nostra comunitat d’amigues i amics i gaudir d’experiències com la d’aquest divendres, fes-te del FET:

SUBSCRIPCIÓ AL ‘FET’

I aquí teniu més imatges de l’activitat organitzada per la revista i el Port de Tarragona aquest divendres 8 de juliol:

Els treballadors de Port Control i Salvament Marítim estan operatius les 24 hores del dia.
Marc Colilla Hurtado
Marc Colilla Hurtado
Creador continguts audiovisuals
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here