11.6 C
Província de Tarragona
Diumenge, abril 21, 2024

El Serrallo i la URV se sumen als escenaris del FITT

Travy és el títol de l’espectacle de cloenda del festival.

El Serrallo i l’aula magna de la URV seran nous escenaris del FITT 2022 (Festival Internacional de Teatre de Tarragona), que arribarà del 31 d’agost al 3 de setembre. S’hi programaran onze espectacles i altres activitats que ompliran la ciutat de dramatúrgies contemporànies.

Les propostes catalanes s’intercalaran amb d’altres procedents de Madrid, Andalusia i Castella – Lleó, i les internacionals amb origen a Suècia, Regne Unit, Itàlia i Bulgària. Aquí podeu consultar amb detall la programació del FITT 2022.

el festival programa onze propostes del 31 d’agost al 3 de setembre

La sala Eutyches del Palau de Congressos, el Teatre Tarragona, el jardí del Metropol, el CaixaForum i el pati de l’escola Pau Delclós seran els altres escenaris d’un festival que vol recuperar la plena normalitat després de la pandèmia.

La novena edició del FITT arriba, per tant, amb moltes ganes de celebrar i de portar a Tarragona quatre dies de grans companyies internacionals de teatre amb experiències insòlites i innovadores. Tot plegat, sota la batuta imprescindible de Joan Negrié.

Titanas, el arte del encuentro amb Sol Picó, obrirà el FITT 2022.

Al suport imprescindible que reben des del primer dia de Repsol (patrocinador principal) i al més recent de les institucions (Ajuntament, Diputació i Generalitat), cal sumar enguany les empreses municipals de mercats i aigua.

Pel que fa a les entrades, hi ha una novetat: un abonament només de nit per als quatre espectacles de les 21.30h al Teatre Tarragona i el concert de l’Ivo Dimchev a un cost de 50€. L’abonament complet té un preu de 70€ per accedir a tots els espectacles i sopars. També es posarà a la venda un abonament per dia i finalment es podrà adquirir entrades d’espectacles individuals a un preu de 18€.

Tot plegat, a partir d’aquest divendres 15 de juliol a la web www.fitt.cat

Presentació del festival amb Joan Negrié i els principals patrocinadors. Foto: Albert Rué.
Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here