13.4 C
Província de Tarragona
Divendres, abril 26, 2024

El ‘Fet’ 55 es presentarà al jardí de Casa Canals

El jardí de la Casa Canals va ser l’escenari de la presentació de la revista 49, el setembre de 2021. Foto: David Oliete.

Al llarg d’aquest estiu tan calorós hem preparat una revista que tenim moltes ganes d’ensenyar. El número 55 del FET a TARRAGONA el presentarem al jardí de Casa Canals. L’acte, obert a tothom, tindrà lloc dimarts 6 de setembre a les 19h i servirà per celebrar el nostre novè aniversari.

la cita: dimarts 6 de setembre a les 19h

La portada i el dossier de la revista -de més de 30 pàgines- volen commemorar els 700 anys de les festes de Santa Tecla amb una mirada en clau de futur i destacant que el Seguici de Tarragona és un dels millors de Catalunya.

Fragment d’una de les imatges que es publicaran al dossier especial 700 Tecles del número 55 de la revista. Foto: David Oliete.

A més de comptar amb la presència dels protagonistes de la publicació -alguns, molt joves-, a l’acte es farà el lliurament de les dues Distincions FET 2022 a entitats en l’àmbit cultural i social de la ciutat per la seva trajectòria.

la revista celebra els 700 anys de santa tecla

L’acte és obert al públic en general: NO CAL inscripció prèvia. Però si ets subscriptor/a de la revista i vols venir a Casa Canals i rebre el teu exemplar, envia un correu a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

abans de les 22 hores d’aquest dimecres 31 d’agost.

Fes-te del ‘FET’

Coincidint amb el novè aniversari i la sortida al carrer de la revista 55, et convidem a fer-te subscriptor/a del FET per només 35€ l’any. I et portarem de regal el número 54 amb un dossier central dedicat a la crisi climàtica.

EM VULL SUBSCRIURE AL ‘FET’

 

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here