Advertisement
16.3 C
Província de Tarragona
Divendres, febrer 3, 2023

Emocions a flor de pell a la plaça de la Font

A només quinze dies del Concurs, la plaça de la Font ha viscut un duel de primera categoria entre les dues colles punteres del país (Vella de Valls i Castellers de Vilafranca) i una magnífica actuació dels Xiquets de Tarragona i la Jove de Tarragona. Pocs podien imaginar fa només cinc mesos veure unes construccions d’aquesta magnitud.

El públic, amb moltes ganes de castells i de Festa Major, ha respost amb una presència multitudinària. Milers de persones han omplert la plaça de la Font en una jornada que ha tingut un bon ritme.

La Colla Vella ha completat el 3 de 9, un estratosfèric 2 de 8 sense folre, ha intentat el 4 de 9 amb el pilar, i ha acabat amb el 4 de 9 amb folre i el pilar de 7. Els Castellers de Vilafranca han descarregat el 3 de 9, el 4 de 9, el 2 de 9 amb folre i manilles i el pilar de 8. La Jove ha completat la primera tripleta màgica de l’any amb el 4 de 9, el 3 de 9 i el 5 de 8. I els Xiquets han descarregat el 5 de 8, el 3 de 9 (el primer després de quatre anys), i el 2 de 8 amb folre.

Al FET, com sempre, ens hem fixat en les emocions dels castellers i el públic, més que en les pròpies construccions. Aquí en teniu més imatges.

David Oliete
David Oliete
Fotoperiodista
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here