25.1 C
Província de Tarragona
Diumenge, juny 9, 2024

Un espectacle que redescobreix la música de Leonard Cohen

J.J. White i Mayelen Fouler en un moment de l’espectacle. Foto cedida.

Una història basada en la vida del genial Leonard Cohen arriba a l’escenari de la sala El Magatzem. Hi apareix una misteriosa maleta, i al seu interior descobrim diversos objectes i un vell diari. Així arrenca un apassionant viatge al passat a través de la narrativa de Mayelen Fouler i la força de la veu i la guitarra de J. J. White.

el magatzem acull aquest dissabte ‘mi acorde secreto’

‘Mi acorde secreto’ és el títol d’aquesta peça de teatre i música dirigida pel tarragoní Vicente Cañón que es representarà aquest dissabte 1 d’octubre a les 20 hores al Magatzem.  Aquest concert-espectacle ens permet conèixer la vida de Leonard Cohen: els seus passatges més desconeguts i íntims i els dels seus avantpassats, jueus exiliats de Lituània i Polònia que van arrelar al Canadà.

el concert-espectacle ens permet conèixer la ida del cantant i escriptor

La narrativa de la tarragonina Mayelen Fouler traça el camí per la trajectòria vital del cantant i escriptor, intercalada amb la interpretació d’algunes de les seves peces musicals més conegudes com Suzanne, The Partisan, Dance me to the end of love i Halleluja entre d’altres.

és una obra creada per mayelen fouler i j.j.white

Amb aquest espectacle, Fouler debuta com a escriptora de teatre. Abans, ha publicat dues novel·les: ‘En tierra de fuego’ i ‘Los trenes del azúcar’.

El muntatge es va estrenar a l’abril a l’Espai Nautilius de Tarragona i es representarà a finals d’octubre a Sevilla.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here