Advertisement
8.5 C
Província de Tarragona
Dimecres, novembre 30, 2022

Un gran concert de bandes sonores per estrenar temporada

Gerard Pastor és el director de la Franz Schubert Filharmonia en el concert d’aquest proper dissabte. Foto cedida.

Spiderman, Batman, Wonder Woman, Superman, Hulk i Captain America són alguns dels superherois que prendran l’escenari del Teatre Tarragona aquest dissabte 8 d’octubre. Seran els primers protagonistes de la temporada de tardor d’espectacles programats per l’àrea de Cultura de l’Ajuntament.

la franz schubert filharmonia estrena temporada aquest dissabte 8 d’octubre

La Franz Schubert Filharmonia estrena el curs 2022-2023 amb aquesta batalla musical sota la direcció de Gerard Pastor: Marvel vs DC en concert. Interpretant grans obres escrites per John Williams, Danny Elfman, Hans Zimmer i Alan Silvestri. Entre Marvel i DC han produït més de cinquanta pel·lícules.

interpretaran músiques de pel·lícules de superherois

Serà una batalla entre les bandes sonores dels herois de Marvel contra les bandes sonores dels herois de l’univers DC. En un costat, encapçalant l’equip, Spiderman, la Capitana Marvel i Els Venjadors. A l’altre, un grup liderat per Wonder Woman, Batman i Superman. Les entrades es poden comprar a les taquilles del Teatre Tarragona i, les 24 h a través de teatres.tarragona.cat

 

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here