Advertisement
19.5 C
Província de Tarragona
Divendres, juny 9, 2023

La Capona prepara la reobertura

Aspecte de la llibreria La Capona després de buidar les prestatgeries. Foto: Ricard Lahoz.

Ara fa poc més d’un mes s’anunciava el relleu a la llibreria La Capona. Els promotors de la cooperativa Combinats, que es posaven al capdavant de la nova etapa, posaven en marxa la creació d’un grup de consum cultural. Des de llavors, prop de 150 persones i algunes entitats han demanat incorporar-se per donar un cop de mà al projecte.

Aquest centenar llarg de persones o col·lectius fan una aportació inicial de 200 euros per tot un any que seran descomptats en compres. Ser membre del grup de consum La Capona suposa gaudir de descomptes en els tallers i activitats que s’hi organitzaran. L’objectiu és que la llibreria esdevingui -en paraules dels promotors- “un punt de trobada, coneixement i divulgació”.

més de cent persones i col·lectius ja formen part del grup de consum

Els nous socis poden fer una aportació superior a l’establerta i poden decidir que la subscripció sigui puntual, pagant ara una sola vegada, o bé que sigui anual i es vagi renovant quan toqui. La campanya per captar nous socis continua oberta a través d’aquesta pàgina web i, de fet, Combinats aspira a arribar al nombre de 300 en els propers mesos, un cop l’establiment obri al públic.

De moment, des de Combinats fan una valoració positiva d’aquestes primeres setmanes i ja preparen la reobertura de La Capona. La idea és fer-ho la setmana vinent, entre el 17 i el 21 d’octubre, encara que l’establiment no estigui amb l’oferta completa de llibres. Ho expliquen aquest dimarts en una entrevista a Ràdio Ciutat de Tarragona, el director de Combinats, Jordi Collado, i el responsable de la la llibreria, Oriol Picas.

la llibreria obrirà la setmana del 17 al 21 d’octubre

Inicialment, havien anunciat la reobertura abans de Santa Tecla, però el procés de reobrir les relacions amb editorials i distribuïdores no ha estat ni ràpid ni fàcil. Ara ja tenen decidit aixecar la persiana la setmana que ve i acompanyar la reobertura amb una gran festa oberta a la ciutat. Estan convençuts de la bona resposta de la ciutadania i que aix+o ajudarà a incrementar el nombre de socis.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here