14.8 C
Província de Tarragona
Divendres, desembre 1, 2023

Un acte del ‘FET’ per celebrar dos aniversaris

El vestíbul del Teatre Tarragona ha acollit diverses presentacios del FET. L’última va ser la del número 52, el passat mes de març. Foto: Marc Colilla.

El número 56 de la revista FET a TARRAGONA el presentarem al vestíbul del Teatre Tarragona per celebrar el desè aniversari de la seva reobertura. L’acte, obert a tothom, tindrà lloc dimarts 15 de novembre les 19h i servirà també per començar a celebrar els nostres 10 anys de trajectòria.

la presentació de la revista 56 tindrà lloc dimarts 15 a les 19h

El teatre es va inaugurar l’11 de desembre de 2012, després d’una remodelació total de l’equipament que portava anys tancat. Poques setmanes abans, el 28 d’octubre, començava a caminar el format digital del FET que uns mesos després donaria pas a una revista bimestral que s’ha mantingut fidel als lectors fins avui.

l’acte celebrarà una dècada de teatre i periodisme

La portada i el dossier del número 56 es volen avançar a la commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitats (el 3 de desembre). Al llarg de 30 pàgines accedim a quatre tipus d’equipaments: escola, centre ocupacional, llar residència i club social i parlem amb usuaris, professionals i responsables d’entitats i fundacions.

les capacitats diverses, protagonistes del dossier

Elles i ells seran alguns dels protagonistes principals de l’acte al vestíbul del Teatre Tarragona, on també hi participaran els tècnics que fan possible el funcionament d’aquest  equipament d’arts escèniques des de fa una dècada, i altres persones de diferents àmbits que ens expliquen al FET 56 històries interessants de la ciutat.

Vols tenir la revista de primera mà?

No cal inscripció prèvia per assistir a l’acte, però si ets subscriptor/a de la revista i vols venir al Teatre Tarragona i recollir de primera mà el teu exemplar, envia un correu a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

abans de les 22 hores del dimecres 9 de novembre.

Fes-te del ‘FET’

Coincidint amb la sortida al carrer de la revista 56, obrim una nova campanya per sumar amics i amigues a la nostra comunitat de 700 subscriptors. Si encara no en formes part, et convidem a fer-te subscriptor/a del FET per només 35€ l’any.

EM VULL SUBSCRIURE AL ‘FET’

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here