12.4 C
Província de Tarragona
Divendres, abril 19, 2024

Els ‘comuns’ s’apropen a l’aprovació dels pressupostos municipals

Àngels Pérez, portaveu d’En Comú Podem a l’Ajuntament de Tarragona. Foto: Ràdio Ciutat.

La regidora d’En Comú Podem a l’Ajuntament de Tarragona es mostra oberta a donar suport als pressupostos municipals del 2023. Àngels Pérez, que és regidora des de fa dos mesos en substitució de Carla Aguilar-Cunill, espera la trucada del govern de la ciutat per negociar uns comptes que, segons els comuns, han de prioritzar “la justicia social, la sostenibilitat i un canvi de paradigma en la mobilitat”.

àngels pérez diu que farà “tot el possible” per aprovar els comptes del 2023

En una entrevista a Ràdio Ciutat de Tarragona, Pérez diu que faran “tot el possible” per aprovar els pressupostos i que hauria de presentar-se un projecte “disbarat i molt fora de lloc” per votar-hi en contra. El vot de la regidora d’ECP és clau per tirar-los endavant i l’alcalde Ricomà ja ha dit que aquest grup és el soci prioritari per negociar-los. L’any passat, el vot en contra de Carla Aguilar va tombar els comptes del 2022.

“haurien de presentar un disbarat de projecte per votar-hi en contra”

Àngels Pérez també valora positivament el procés participatiu del POUM que ha començat aquest dimarts i les línies mestres inicials del pla urbanístic “que té molt en compte el context d’emergència climàtica i aposta per una ciutat més cohesionada i accessible”. Segons la regidora, “en aquest projecte hi ha moltes coses que ens uneixen”.

la regidora no té clar si es presentarà a les eleccions de l’any que ve

En clau interna, Pérez ha entrat al consistori després de la dimissió d’Aguilar el passat estiu. Creu que les convulsions que ha viscut el grup municipal (va començar el mandat el 2019 dins del govern amb ERC i en va marxar dos anys després) no afectaran les eleccions municipals de l’any que ve perquè la situació s’ha anat “reconduint”.

La regidora pertany a Catalunya en Comú i encara no ha aclarit si es presentarà als comicis del proper mes de maig. “Ho decidirà l’assemblea quan arribi el moment”, afirma. Els socis de Podem han escollit Toni Carmona com el seu número 1, però la candidatura la lideraran els comuns, igual que va passar el 2019.

Aquí podeu recuperar l’entrevista íntegra a Àngels Pérez.

Entrevista a Àngels Pérez, portaveu de En Comú Podem Tarragona

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here